Agenda

In de agenda vind je een overzicht van alle open huizen, meeloopdagen en andere evenementen van ROC TOP!
november 29, 2018

Open Huis

Ben je je aan het oriënteren voor een mbo-opleiding? Bezoek dan ons Open Huis op donderdag 29 november 2018, tussen 16.00 - 20.00 uur. Leer ROC TOP, onze studenten en docenten kennen. Samen ontdekken we wat wél, maar ook wat niet bij je past. Meld je nu aan voor het Open Huis!
open huis
januari 18, 2019

Open Huis

Heb jij al een keuze gemaakt of twijfel je nog? Zet vrijdag 18 januari 2019 in jouw agenda. Tussen 16.00 - 20.00 uur ben je van harte welkom op ons Open Huis. De ROC TOP locaties openen hun deuren, zodat jij in gesprek kunt gaan met studenten en docenten over jouw toekomst. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Vooraf registreren is niet verplicht.
open huis
januari 19, 2019

Open Huis

Heb jij al een keuze gemaakt of twijfel je nog? Zet zaterdag 19 januari 2019 in jouw agenda. Tussen 11.00 - 15.00 uur ben je van harte welkom op ons Open Huis. De ROC TOP locaties openen hun deuren, zodat jij in gesprek kunt gaan met studenten en docenten over jouw toekomst. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Vooraf registreren is niet verplicht.
open huis
februari 5, 2019

meeloopdag

Loop een dagje mee! Ontmoet studenten, docenten en volg een les/ workshop. Een perfecte kans om te ervaren hoe het is om op ROC TOP te zitten. Meld je gelijk aan!
meeloopdag
maart 12, 2019

Open Huis

Heb jij al een keuze gemaakt of twijfel je nog? Zet dinsdag 12 maart 2019 in jouw agenda. Tussen 16.00 - 20.00 uur ben je van harte welkom op ons Open Huis. De ROC TOP locaties openen hun deuren, zodat jij in gesprek kunt gaan met studenten en docenten over jouw toekomst. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Vooraf registreren is niet verplicht.
open huis
maart 21, 2019

meeloopdag

Loop een dagje mee! Ontmoet studenten, docenten en volg een les/ workshop. Een perfecte kans om te ervaren hoe het is om op ROC TOP te zitten.  
meeloopdag
mei 28, 2019

TOP Beroepenfestival

Het TOP Beroepenfestival vindt plaats op dinsdag 28 mei 2019 op de volgende ROC TOP locaties
  • ROC TOP NDSM
  • ROC TOP De Klencke
  • ROC TOP Vlaardingenlaan
Reserveer 28 mei tussen 14.00 - 20.00 uur in je agenda en kom oriënteren op de mogelijkheden in het mbo en de verschillende richtingen bij ROC TOP. Voor wie?
  • derdejaars vo-leerlingen
  • ouders/ verzorgers
Wat?
  • Workshops
  • Muziek
  • Meet & greet met studenten van ROC TOP
  • Meet & greet met professionals uit het beroepenveld
Houd de website in de gaten voor meer informatie. Vragen? Stuur een e-mail info@roctop.nl   
event

Heb jij een studiekeuze kunnen maken?

Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Bekijk dan nu alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen