Alumni

Welkom TOP-alumnus!

​ROC TOP is trots op jou! Je bent afgestudeerd en nu ben je een TOP-alumnus. Wij houden graag contact met jou, om van en met jou verder te leren. Registreer je als alumnus en word onderdeel van het TOP-alumni netwerk.

In juni 2020 hebben we een start gemaakt met het opzetten van het TOP-alumni netwerk waarbij je contact kan houden met ons maar ook met mede-alumni. Je kan op deze manier op de hoogte blijven van wat er speelt in jouw vakgebied, ervaringen uitwisselen en misschien ook wel een baan vinden. We vinden het daarnaast ook heel leuk om te weten hoe het met je gaat. 

Lijkt het je leuk om gastspreker te zijn of input te geven voor het verbeteren van onze opleidingen? Dan kan je dat ook via dit netwerk doen. 

--> Registreer je gelijk als TOP-alumnus!

En vergeet niet te linken met andere alumni via Linkedin.


Donderdag 2 juni Alumnifestival!

Op Donderdag 2 juni 2022 wordt het ROC TOP Alumnifestival gehouden.

Tijdens dit event, dat plaatsheeft bij Noorderlicht café, kun je meedoen aan verschillende workshops (cocktails maken, graffiti maken) en natuurlijk reconnecten met ex-medestudenten, oud-docenten.

Voor een hapje en drankje wordt geregeld!

Tijd: 13.00-16.30 uur

Locatie: Noorderlicht café

Meld je direct aan en klik hier.

We gebruiken niet meer dan 10 procent van onze hersenen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Volgens neurologe Dr. Marie Pasinski gebruiken we onze volledige hersencapaciteit, maar niet op hetzelfde moment. Ze vergelijkt het met het functioneren van een computer. dan werken ook niet alle programma's op hetzelfde moment.