Decanen

Het maken van de juiste studiekeuze is voor jongeren een lastige opgave. ROC TOP helpt u en uw leerlingen graag bij het oriënteren op en kiezen van een opleiding in het mbo. Wij bieden jongeren uitdagend kleinschalig mbo-onderwijs dat goed voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. Leerlingen kunnen kiezen uit ruim 60 opleidingen in verschillende sectoren en op alle niveaus. Voor ieder instapniveau is er een keuze.

Studeren bij ROC TOP betekent aandacht, betrokkenheid en respect in een veilige schoolomgeving. Ons team van voorlichters staat klaar om u en uw leerlingen meer te vertellen over ROC TOP, de opleidingen en de verschillende mogelijkheden.

Wilt u een voorlichting bij u op school aanvragen of een afspraak maken? Mail dan naar Cindy Rooij: c.rooij@roctop.nl
Heeft u opleiding specifieke vragen. Kijk in het contactpersonenoverzicht hieronder voor de juiste contactpersoon.

In schooljaar 2017/2018 vinden er decanenbijeenkomsten plaats op de volgende data, bent u erbij?

- ROC TOP decanenbijeenkomst in Amsterdam op 15 maart 2018: 10.00 - 13.00 uur

Aandacht voor leerlingen

ROC TOP staat voor kleinschalig en persoonlijk. In totaal werken zo’n 500 medewerkers bij onze organisatie, verdeeld over negen scholen (in Amsterdam en Almere). De scholen zijn kleinschalig opgezet, waardoor we meer aandacht aan onze studenten (en elkaar) kunnen besteden. Studenten worden bij ons gezien; docenten kennen ze bij naam, weten wat ze bezighoudt en hebben veel tijd voor ze. Zo wordt ook snel opgemerkt of er extra zorg en begeleiding nodig is.

Theorie en praktijk

ROC TOP helpt studenten zichzelf te ontplooien, na te denken en voor te bereiden op de toekomst. Wij zorgen voor een optimale balans tussen theorie en praktijk. Met onze beroepsgerichte opleidingen worden studenten goed voorbereid op de arbeidsmarkt door het opdoen van ervaring in de praktijk. Daarvoor werken wij samen met verschillende bedrijven en brancheorganisaties.

Nieuws

02 feb 2018

Eerste schakelklas ‘meer mbo-talent naar de pabo’ met vlag en wimpel geslaagd

Op 24 januari jl. heeft de eerste lichting van elf studenten, waarvan vier van ROC TOP, het bewijs van deelname aan het schakelprogramma en hun mbo-diploma behaald. Vier studenten stromen…
Lees verder
24 jan 2018

ROC TOP studenten Pedagogisch Werk lezen voor tijdens de nationale voorleesdagen

Vandaag vindt het Nationale Voorleesontbijt 2018 plaats. Talloze bekende Nederlanders, moeders en vaders, familieleden én studenten van de ROC TOP opleiding Pedagogisch Werk lezen vandaag voor aan peuters en kleuters,…
Lees verder
19 dec 2017

ROC TOP studenten van de Sportacademie zwemmen met ouderen

Een mooi initiatief is van start gegaan, waarbij acht ROC TOP studenten maandelijks meewerken aan het welzijn van ouderen, woonachtig in verzorgingshuizen en verpleeghuizen van Amstelring.
Lees verder