De kracht van aandacht volgens Daisy Blok

‘Ik stapte over van een andere mbo en voelde me meteen thuis!’

Klein maar fijn Ik zat op een mbo en maakte voor mijn afstudeerjaar de overstap naar ROC TOP. Dat vond ik best spannend, maar het voelde meteen goed en vertrouwd! ROC TOP is niet groot, waardoor iedereen elkaar kent. Ik voelde me totaal geen nummer. Je zou het kunnen vergelijken met een dorpje: goede sociale controle, een veilige omgeving, maar het is vooral erg gezellig. Als instromer ging de overstap dan ook soepel.

Vakkennis De docenten van ROC TOP hebben veel kennis, ervaring en contacten binnen hun vakgebied. Zo hebben ze behoorlijk wat werkervaring in horeca of toerisme, voordat ze het onderwijs in gingen. Ze weten echt hoe het reilt en zeilt in de branche en dát maakt het verschil.

Toekomst Iedereen twijfelt over zijn toekomst, maar gelukkig denkt ROC TOP met je mee. Je staat er nooit alleen voor. Zo heb ik veel gesprekken gehad met mijn mentor over een vervolgopleiding. Diverse docenten wilden zelfs hun contacten inzetten voor een eventuele baan. Uiteindelijk koos ik ervoor om er een jaar tussenuit te gaan en te reizen. Ook een vorm van educatie. Nu werk ik in een restaurant, maar denk na over een opleiding aan het hbo.

Naam:Daisy Blok
Leeftijd:22 jaar
Opleiding:Leisure & hospitality executive niveau 4
Likes:Werkzaam in een restaurant
Deel dit verhaal

Ontdek zelf de kracht van aandacht!

Kom naar ons Open Huis op 21 november

Meer informatie

Benieuwd naar onze opleidingen?

Bekijk ze hier!

Alle opleidingen