Je leert echt zelfstandig te zijn en je leert nieuwe mensen kennen.

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Finn en Finn is on the move! Hij heeft bij de Sportacademie de opleiding Sport en Bewegen gevolgd. Hij is succesvol begonnen bij niveau 3 (vinkje) en heeft nu net zijn diploma niveau 4 in de pocket. Klaar met studeren is hij nog niet,  na de zomer gaat hij beginnen met de studie Hbo Sportkunde @Hogeschool van Amsterdam.

“Ik vond het heel leuk bij de Sportacademie, je leert echt zelfstandig te zijn en je leert nieuwe mensen kennen die dezelfde interesses hebben als jij”.  

Met zijn #mbo diploma op zak gaat Finn niet luieren in de vakantie: “Deze zomer ga ik genieten, maar ook veel werken. Ik doe waterpolo op het hoogste niveau van Nederland. In augustus heb ik een zomerprogramma van 5/6 keer in de week trainen om topfit te zijn voor aankomend seizoen”. 

Twijfel jij over een mbo-opleiding? 

Kijk of de ROC TOP opleiding #Sport en #Bewegen wat voor jou is .

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.