De opleiding biedt heel veel toekomstmogelijkheden

Na kort bij een marketingbureau gewerkt te hebben, besloot Mario verder te leren. Ik wilde mezelf door ontwikkelen. Daarom studeer ik nu Creative Business, wat mooi aansluit bij mijn eerdere studie bij ROC TOP.

Mario (21) studeerde Marketing en Communicatie bij ROC TOP en kreeg van het marketingbureau waar hij stage liep een baan als consultant aangeboden. Toen ik er begon was het een start-up. Ik kreeg al snel veel verantwoordelijkheden: ik groeide van mijn stage gelijk door naar een managementpositie! 

Het marketingbureau waar ik werkte focust op videoproductie. In relatief korte tijd leerde ik er heel veel: hoe je bedrijven helpt zichzelf te presenteren natuurlijk, maar ook hoe je relaties met klanten onderhoudt en hen verder helpt groeien. Door de leidinggevende functie leerde ik ook hoe je een team aanstuurt. Dat was heel leuk, maar op een gegeven moment merk je dat je nog een hoop kan leren. 

Zijn tijd bij het marketingbureau motiveerde hem om door te groeien. Ik was enthousiast geworden over het ondernemen en ik wilde mezelf verder ontwikkelen. Ik studeer nu Creative Business, wat mooi aansluit bij mijn studie bij ROC TOP. Mijn doel is om een eigen onderneming te starten. Ik wil bedrijven helpen met hun marketing, reclame en promotie. Het is een vak dat continu verandert en daardoor liggen er altijd nieuwe kansen om te pakken.

Meer weten over de opleiding van Mario?

Weet je al wat je wilt gaan studeren? Meld je aan!

Meld je aan
Vrouwen knipperen vaker met hun ogen dan mannen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Dit wordt vooral duidelijk bij een sterk geluid. Vrouwen knipperen dan namelijk een paar keer, terwijl mannen maar één keer knipperen.