De opleiding biedt heel veel toekomstmogelijkheden

Mario (21) studeerde Marketing en Communicatie bij ROC TOP en kreeg van het marketingbureau waar hij stage liep een baan als consultant aangeboden. Na kort bij dit marketingbureau gewerkt te hebben, besloot Mario verder te leren.
Ik wilde mezelf doorontwikkelen. Daarom studeer ik nu Creative Business, wat mooi aansluit bij mijn eerdere studie bij ROC TOP.

"Toen ik er begon was het marketingbureau een start-up. Ik kreeg al snel veel verantwoordelijkheden: ik groeide van mijn stage gelijk door naar een managementpositie!" 

Het marketingbureau waar ik werkte focust op videoproductie. In relatief korte tijd leerde ik er heel veel: hoe je bedrijven helpt zichzelf te presenteren natuurlijk, maar ook hoe je relaties met klanten onderhoudt en hen verder helpt groeien. Door de leidinggevende functie leerde ik ook hoe je een team aanstuurt. Dat was heel leuk, maar op een gegeven moment merk je dat je nog een hoop kan leren. 

Zijn tijd bij het marketingbureau motiveerde hem om door te groeien. Ik was enthousiast geworden over het ondernemen en ik wilde mezelf verder ontwikkelen. Ik studeer nu Creative Business, wat mooi aansluit bij mijn studie bij ROC TOP. Mijn doel is om een eigen onderneming te starten. Ik wil bedrijven helpen met hun marketing, reclame en promotie. Het is een vak dat continu verandert en daardoor liggen er altijd nieuwe kansen om te pakken.

Meer weten over de opleiding van Mario?

Weet je al wat je wilt gaan studeren? Meld je aan!

Meld je aan
Een tandarts heeft de elektrische stoel uitgevonden
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Hij werd bedacht door de Amerikaanse tandarts Alfred Southwick en in 1889 voor het eerst in gebruik genomen in New York.