Mensen blij maken met goed eten en bediening: daar haal ik voldoening uit.

Na de vooropleiding Manager/ondernemer Horeca aan ROC TOP wilde Willem (23) doorgroeien. Door zijn vooropleiding kon hij in 1 maand z'n propedeuse halen bij de Hotelschool in Den Haag.
Dat was pittig, maar daardoor had ik wel gelijk 1,5 jaar in de pocket.

Ik werkte in de horeca en haalde daar het meeste plezier uit. Mensen blij maken met goed eten en bediening: daar haal ik voldoening uit. 

Na zijn opleiding bij ROC TOP wilde hij doorgroeien. Ooit wil ik graag iets voor mezelf starten, maar eerst wil ik nog heel veel leren. Ik wil meer weten over management en de zakelijke kant van de horeca. Dat heeft me bij de Hotelschool The Hague gebracht. Door mijn vooropleiding bij ROC TOP mag ik deze opleiding versneld doen. In de zomervakantie kon ik in 1 maand mijn propedeuse halen. Dat was pittig, maar omdat ik ook nog een stage mocht overslaan, had ik wel gelijk 1,5 jaar in de pocket. 

Ik vond studeren aan het ROC TOP heel gezellig. Veel studenten zijn nog steeds hecht met elkaar. En de leraren geven super begeleiding. Toen ik stage ging lopen in een hotel in Nepal,  wat best wel veel geregel was,  hielp mijn stagebegeleider me enorm. Je hoeft niet bang te zijn dingen te vragen aan de leraren. Ik voelde echt dat ze er voor me waren.

Meer weten over de Mbo-opleiding van Willem?

Een tandarts heeft de elektrische stoel uitgevonden
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Hij werd bedacht door de Amerikaanse tandarts Alfred Southwick en in 1889 voor het eerst in gebruik genomen in New York.