Na drie jaar studeren is Melanie nog niet klaar: ze gaat door naar het Hbo.

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Melanie, 18 jaar en net een diploma #Evenementenorganisatie en #Marketing #Communicatie behaald. Na drie jaar studeren is Melanie nog niet klaar: ze gaat door naar het Hbo. Na de zomer start zij bij @Inholland met de opleiding Facilitair Eventmanagement. Melanie barst van de ambitie, ze wil eventmanager worden. 

Ik heb nu wel een diploma op zak maar ik wil verder. Door mijn Mbo-opleiding weet ik dat events mijn ding is. Dus ik ga ervoor!’

Deze zomer werk ik bij de evenementenlocatie het Sieraad, waar ik tijdens mijn nieuwe studie ook zal blijven werken. Voor nu: ik ga lekker op vakantie, even bijkomen en daarna 3 dagen per week werken.

Twijfel jij over een Mbo-opleiding? 

Kijk of deopleiding #Evenementenorganisatie bij ROC TOP wat voor jou is. Wat vond Melanie het leukste bij ROC TOP? “Zeker de praktijkmodules! Je gaat samenwerken, doet opdrachten bij echte evenementen of organiseert zelf iets. Dáárvoor kwam ik ook bij TOP: het echte doen én leren! 

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.