ROC TOP is gewoon een goede balans van lachen en leren.

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Jamie, 19 jaar  en na drie jaar studeren de trotse eigenaar van een diploma #Evenementenorganisatie en #Marketing #Communicatie. Ze kijkt met een goed gevoel terug op haar tijd bij ROC TOP: 

“Ik vond vooral de school heel gezellig en de tijd met mijn vriendinnen. En natuurlijk was de lesstof ook heel goed. ROC TOP is gewoon een goede balans van lachen en leren”.

Jamie is al aan het werk, ze heeft een baan aangeboden gekregen bij haar stagebedrijf, op niet de minste plek in onze hoofdstad: de ADAM toren. Jamie werkt daar voor de events. De ene keer werkt ze voor het Amsterdam Dance Event, een andere keer voor een diner van 100 mensen. “Het is een enorm afwisselende baan en daarom is het zo leuk. Ik wil zoveel mogelijk groeien”. 

Twijfel jij over een Mbo-opleiding? 

Kijk of de opleiding #Evenementenorganisatie bij ROC TOPwat voor jou is. Tip van Jamie: “Kies wat je leuk vindt, je zit niet vast aan je opleiding. Ik heb nu een diploma evenementenorganisatie in de pocket maar ik kan nog steeds alle kanten op: de wereld ligt aan mijn voeten!


Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.