Van kantoor tot filmset: elke werkdag is anders.

Na zijn opleiding Facilitair Leidinggevende begon Alec (20) bij Locatiewerk, een facilitair bedrijf in de filmindustrie in Amsterdam. Hij had nooit verwacht er terecht te komen.
Het is super divers: de ene dag ben ik op kantoor, een dag later op een filmset, om vervolgens ons verhuurmateriaal te onderhouden.

Toen ik mijn opleiding begon aan ROC TOP, wist ik nog niet waar mijn toekomst zou liggen. Het is voor mij ook wel een verrassing dat het de filmwereld werd. Vroeger droomde ik ervan om acteur te worden. De wereld die erachter ligt blijkt ook heel interessant. Ik koos voor een hele brede opleiding: Facilitair Leidinggevende. Door die brede basis kun je er echt heel veel kanten mee op. De studie heeft veel goede praktijklessen. Dat merk ik nu: ik pas vaak dingen toe in mijn werk die ik in mijn studie bij ROC TOP leerde.

De locatie en het gebouw van ROC TOP spraken Alec direct erg aan. Het is een fijne plek om te zijn, het is niet te groot en daardoor ook overzichtelijk. "Ik werd gelijk goed geholpen en ik kon al mijn vragen stellen. Dat zou ik iedereen meegeven: stel lekker veel vragen tijdens de Open Dag, want ze kunnen je helpen met alles wat je nog niet weet!"

Meer lezen over de opleiding van Alec?

Weet je al wat je wilt gaan studeren? Meld je aan!

Meld je aan
Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.