Van kantoor tot filmset: elke werkdag is anders.

Na zijn opleiding Facilitair Leidinggevende begon Alec (20) bij Locatiewerk, een facilitair bedrijf in de filmindustrie in Amsterdam. Hij had nooit verwacht er terecht te komen.
Het is super divers: de ene dag ben ik op kantoor, een dag later op een filmset, om vervolgens ons verhuurmateriaal te onderhouden

Toen ik mijn opleiding begon aan ROC TOP, wist ik nog niet waar mijn toekomst zou liggen. Het is voor mij ook wel een verrassing dat het de filmwereld werd. Vroeger droomde ik ervan om acteur te worden. De wereld die erachter ligt blijkt ook heel interessant. Ik koos voor een hele brede opleiding: Facilitair Leidinggevende. Door die brede basis kun je er echt heel veel kanten mee op. De studie heeft veel goede praktijklessen. Dat merk ik nu: ik pas vaak dingen toe in mijn werk die ik daar leerde.

De locatie en het gebouw van ROC TOP spraken Alec direct erg aan. Het is een fijne plek om te zijn, is niet te groot en daardoor ook overzichtelijk. Ik werd gelijk goed geholpen en ik kon al mijn vragen stellen. Dat zou ik iedereen meegeven: stel lekker veel vragen tijdens het Open Huis, want ze kunnen je helpen met alles wat je nog niet weet!

Meer lezen over de opleiding van Alec?

Weet je al wat je wilt gaan studeren? Meld je aan!

Meld je aan
In India zeggen ze ja door hun hoofd van links naar rechts te bewegen