BBL: Door mijn werkervaring tijdens mijn studie sta ik veel sterker in de leerstof en de praktijk

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Marlon (45 jaar). Hij zat in de kledingbranche tot hij in 2019 besloot het roer radicaal om te gooien en te starten met een BBL opleiding #Verzorgende IG. Een overstap waar hij nooit spijt van heeft gehad:

 “Ik ben nu veel dichter bij de mens, ik heb veel meer keuze in wat ik kan doen en ervaar veel meer vrijheid”. 

Met zijn kersverse diploma op zak denkt Marlon aan doorstuderen. Zijn droombaan is namelijk die van verpleegkundige in een helikopter. “Ik moet hiervoor verder leren dus wil ik de BBL-opleiding #Verpleegkundige gaan doen. Dit betekent wel dat ik nog een #praktijkplaats moet vinden, het liefst in een ziekenhuis. Geef me nog even. Tot die tijd blijf ik werken in de gehandicaptenzorg”.

Marlon is blij met zijn tijd bij ROC TOP, zeker met zijn keuze voor BBL: “Naast dat het fijn is dat je studeert en tegelijkertijd een salaris krijgt, sta je door je werkervaring veel sterker in de leerstof en de praktijk. Je bent al onderdeel van het werkproces. 

Twijfel jij over een Mbo-opleiding? 

Kijk of de BBL-opleiding #Verzorgende IG bij ROC TOP wat voor jou is.

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.