Ik ga rustig flexwerken in mijn vakgebied en niet in vaste dienst

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Chontay, 23 jaar en ze heeft net haar diploma #Verzorgende IG in ontvangst genomen. Ze vond het ook wel tijd na drie jaar studeren. 

“Ik heb er heel hard voor gewerkt en ik ben super trots op mijzelf”

Met haar diploma op zak is ze van plan het rustig aan te gaan doen: rustig flexwerken in haar vakgebied en niet in vaste dienst. Het allerleukste bij ROC TOP vond Chontay dat zij altijd ondersteund werd met vakken die zij moeilijk vond. “En het heeft geholpen, ik heb mijn diploma!”. 

Twijfel jij over een Mbo-opleiding? 

Kijk of de opleiding #Verzorgende IG bij ROC TOP wat voor jou is. En Chontay heeft in elk geval een goede tip voor je: “Gewoon je gevoel volgen en niet twijfelen. Het eerste wat je in je gedachte had moet je gelijk gaan doen!”

Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.