Ik ga stagelopen bij de afdeling neurologie bij Stichting Reade.

ROC TOP viert de zomer! En niet zomaar een zomer, een superzomer. In deze tijd gaan vele TOPPERS met hun ROC TOP-diploma op zak verder met de wereld te veroveren. Wat zijn wij trots op hen! Zo trots dat we een paar van deze megatalenten graag aan jullie voorstellen.

Dit is Daena, 22 jaar en een doorzetter van het eerste uur. Ze heeft net haar diploma #Verzorgende IG niveau 3 in ontvangst genomen. Dat dit inmiddels al haar derde Mbo-diploma is weerhoudt haar er niet van om na de zomer verder te gaan met #Verpleegkunde niveau 4 (BOL). En tijdens de zomer zit ze ook niet stil:

“Ik wil lekker bijverdienen en dat zakcentje is natuurlijk ook handig voor volgend studiejaar. Ik had graag de BBL-opleiding Verpleegkunde gedaan, maar ik heb helaas geen #praktijkplaats kunnen vinden. Ik start daarom nu met een BOL-opleiding. 

Ik heb al veel achtergrond in de zorg, dus het komt vast goed. 

Voor volgend jaar heb ik een super stageplek gevonden: ik ga stagelopen bij de afdeling neurologie bij Stichting Reade. Daar heb ik veel zin in”. 

Twijfel jij over een mbo-opleiding? 

Kijk of de opleiding #Verzorgende IG bij ROC TOP wat voor jou is. En Daena heeft een tip voor jou: “Laat kansen niet liggen, ze zijn er nu dus doe het nu!”.

Je voeten zijn in de namiddag groter dan in de ochtend
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Dit geldt zowel voor peuters als voor volwassenen. Daarom wordt altijd aangeraden pas in de namiddag een nieuw paar schoenen te kopen.