Amsterdam Zuid
TOP Health & Sport

Op nog geen vijf minuten lopen van Station RAI ligt ons schoolgebouw. In dit kleine maar open en lichte schoolgebouw kun je opleidingen volgen op niveau 3 en 4 in de richtingen Economie en Administratie, Handel & Ondernemerschap, Hospitality (Toerisme & Recreatie, Facilitair) en Horeca.

Ook kun je er terecht voor de Zorg-opleidingen Doktersassistent, Mbo-Verpleegkundige en Verzorgende-IG, met diverse specialisaties zoals Psychiatrische verpleging. Wij verzorgen onderwijs voor zowel BOL- als BBL-studenten.

Verder op langs de Zuidas bevinden zich ook de ‘School of Health’ van de Hogeschool Inholland, de Amstel Academie van de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum. Met deze instanties hebben we een nauwe samenwerking waardoor je makkelijk kan doorstromen naar het hbo als je een zorg-opleiding bij ons volgt. Ook bieden de vele grote banken en andere kantoren werk aan onder andere bancaire dienstverlening en facilitair studenten.

De Klencke 4
1083 HH Amsterdam
Telefoon: 020 46 20 100

OVER ONS

(H)erkenning

Als je bij ons les volgt, dan kies je voor een kleine school waar docenten je herkennen én erkennen. Hierdoor kunnen we iedereen het onderwijs bieden dat ze nodig hebben om een diploma te behalen: of je nu extra ondersteuning nodig blijkt te hebben of sneller door de stof kunt. Hoe je dit merkt? Een simpel voorbeeld: als je ’s ochtends bij ons binnenloopt, heten we je persoonlijk welkom!

Samen

De onderlinge band op onze school is groot. Binnen de klas, omdat we veel ondernemen gezamenlijk en niet alleen in het klaslokaal. Regelmatig worden er werkbezoeken of excursies gepland. Of helpen onze studenten mee bij grote evenementen in de stad. Hierbij werken studenten van verschillende lesjaren samen, maar ook uit verschillende studierichtingen. Zo voelen we ons samen 1 school.

Midden in de praktijk

Onze school ligt midden in een van de bedrijvigste omgevingen van de stad, de Zuidas. De contacten met de bedrijven om ons heen zijn prima en leveren veel stageplekken op, maar ook workshops en gastlessen. Door deze goede band met het bedrijfsleven kunnen we zelfs studenten een banengarantie bieden bij sommige van onze opleidingen. Ook in de school kun je kennis maken met het bedrijfsleven, zo hebben we recent een leerwerkbedrijf opgestart voor de opleiding Horeca.

Nieuws

09 nov 2017

Studenten Horeca & Hospitality tonen hun skills op het Angels of Light gala in Hotel Okura

Op 4 november jl. hebben eerstejaars een klein aantal tweedejaars studenten Horeca & Hospitality zich voor de vierde keer belangeloos ingezet voor het Angels of Light gala. Een sprankelende benefiet…
Lees verder
10 nov 2016

Nieuwe BBL-opleiding Verpleegkunde GHZ met focus op revalidatie en NAH

De opleiding is een coproductie van ROC TOP, OPPstap, Reade en Nieuw Amstelrade. Speciaal opgeleide deskundigen, betrokken docenten, experts van de eigen organisatie en ervaringsdeskundigen bepalen mede de inhoud van…
Lees verder
24 feb 2016

ROC TOP in het nieuws in februari

ROC TOP was de afgelopen dagen regelmatig in het nieuws. Zo stond er onder andere een artikel in het Parool waarvoor twee van onze docenten zijn geïnterviewd. En verscheen er…
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE