Amsterdam Noord
TOP Events & Hospitality: Fietstechniek

Handig met je handen en wil je een opleiding volgen die goed uitzicht op werk biedt, nu en in de verre verre toekomst? Dan zit je goed bij de opleiding Fietstechniek. Want Amsterdam is een fietsstad en die fietsen moeten toch ergens gekocht, gestald en gerepareerd worden!

Fietstechniek is nog de enige echte techniekopleiding bij ROC TOP en daar zijn we best trots op! Onze opleiding bereidt je voor op een baan in een fietsenwinkel, stalling of bij een fietsenmaker. Je werkervaring doe je op in de praktijk, basisvakken volg je bij ons aan de Strekkerweg 51.

Wil je meer informatie over de opleiding of wil je een keertje langskomen?
Kijk op deze website bij Fietstechniek of neem contact op met Maarten Walet via 020-5042400.

Strekkerweg 51
1033 DA Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimevents@roctop.nl
Telefoon: 020 504 2400

OVER ONS

Praktisch

Fietstechniek is een BBL-opleiding. In de praktijk leer je het vak, op school pakken we die zaken op die daarnaast ook belangrijk zijn.

In balans

We werken in kleine teams, waarin alle leeftijden, culturen en geslachten worden vertegenwoordigd. Dat is alleen maar fijn: zo kunnen we ook van elkaar leren.

Ondersteuning

Onze opleiding fietstechniek wordt gegeven bij Pantar. Hier zijn verschillende instanties onder gebracht die jongeren en ouderen (terug) in de maatschappij en op de arbeidsmarkt helpen.

Nieuws

21 feb 2018

Blog 1: Opleiding Fietstechniek bouwt aan transportfietsen in Nepal

Na maanden voorbereiden was het op 16 februari j.l. eindelijk zover: de opleiding Fietstechniek op reis naar Nepal. Even niet meer op het netvlies waarom er een groep van studenten…
Lees verder
01 feb 2018

ROC TOP maakt samen met Nepalese bergbewoners transportfietsen

Een team van twee docenten en vijf studenten van de ROC TOP opleiding Fietstechniek in Amsterdam, vertrekt op 16 februari naar Nepal. Ter plaatse gaat het team, samen met de lokale…
Lees verder
12 sep 2016

Werk en school op één locatie door samenwonen ROC TOP en Pantar

Met ingang van dit schooljaar huist de opleiding Fietstechniek van ROC TOP in bij de fietsenwerkplaats van Pantar in het pand aan de Strekkerweg in Amsterdam Noord. ROC TOP brengt…
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE