Amsterdam Noord
TOP Events & Hospitality

Vind je het leuk om het gasten naar hun zin te maken en hen te helpen? Ben je communicatief sterk en een echt organisatietalent? Dan ben je op onze campus TOP Events & Hospitality op de juiste plek! Op deze campus, bestaande uit meerdere locaties op de NDSM-werf, vind je de opleidingen die zich toespitsen op toerisme, recreatie en vrije tijd. Of je nu de beveiliging in wilt, de organisatie, verblijf of promotie. Of je straks voor de werkende Amsterdammers in actie komt, voor de bewoners van de stad of de bezoekers: samen zorgen we voor de juiste basis in deze internationale metropool.

 

Op TOP Events & Hospitality zijn tevens de ondersteunende diensten aanwezig, zoals marketing & communicatie, ICT, onderwijsadministratie en het ROC TOP bestuur.

NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimevents@roctop.nl
Telefoon: 020 504 2400

OVER ONS

Aandacht

Een diploma haal je niet alleen. Daarom is contact en aandacht van groot belang. Onze docenten en mentoren onderhouden veel en vaak contact met onze studenten. Ons pand is knus en open, iedereen voelt zich er snel thuis en er is veel contact tussen de studenten onderling.

Doorstromen

Met een diploma van ROC TOP heb je goede aansluiting op de arbeidsmarkt, maar kun je ook prima doorstromen naar een vervolgopleiding. Of dit nu intern of extern is, mbo niveau 3, 4 of hbo.

Bereikbaar

De campus ligt op de meest spannende plek van Amsterdam: de NDSM-werf. Het is goed bereikbaar! Met het pontje bij CS ben je er zo.

Engels en Spaans

Bijzonder is dat je bij ons op niveau 4 Spaans kunt volgen, en dat onze niveau 2 en 3 studenten Engels krijgen.

Nieuws

19 jun 2019

Circulaire toekomstmakers aan het woord

Hoe begeleid je de leerlingen en studenten van nu naar een bewuste levensstijl? Hoe leid je ze op tot slimme burgers en professionals die opgewassen zijn tegen de complexe problemen…
Lees verder
14 jun 2019

TOP-studenten begeleiden Hemeltjelief festivalgangers in Amsterdam-Noord

Studenten van ROC TOP hebben voor het eerst ondersteuning geleverd bij het Hemeltjelief festival
Lees verder
12 mrt 2019

Bezoek Ton Heerts en Simone Kukenheim in teken van onderwijsvernieuwing en overhandiging MBO-Agenda

Het komt niet vaak voor dat een voorzitter van de MBO-Raad tegelijkertijd met een Amsterdamse wethouder op bezoek komt bij ROC TOP. Toch was dit op 11 maart het geval.…
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE