Amsterdam Noord
TOP Events & Hospitality

Vind je het leuk om het gasten naar hun zin te maken en hen te helpen? Ben je communicatief sterk en een echt organisatietalent? Dan ben je op onze campus TOP Events & Hospitality op de juiste plek! Op deze campus, bestaande uit meerdere locaties op de NDSM-werf, vind je de opleidingen die zich toespitsen op toerisme, recreatie en vrije tijd. Of je nu de beveiliging in wilt, de organisatie, verblijf of promotie. Of je straks voor de werkende Amsterdammers in actie komt, voor de bewoners van de stad of de bezoekers: samen zorgen we voor de juiste basis in deze internationale metropool.

 

Op TOP Events & Hospitality zijn tevens de ondersteunende diensten aanwezig, zoals marketing & communicatie, ICT, onderwijsadministratie en het ROC TOP bestuur.

NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimevents@roctop.nl
Telefoon: 020 504 2400

OVER ONS

Aandacht

Een diploma haal je niet alleen. Daarom is contact en aandacht van groot belang. Onze docenten en mentoren onderhouden veel en vaak contact met onze studenten. Ons pand is knus en open, iedereen voelt zich er snel thuis en er is veel contact tussen de studenten onderling.

Doorstromen

Met een diploma van ROC TOP heb je goede aansluiting op de arbeidsmarkt, maar kun je ook prima doorstromen naar een vervolgopleiding. Of dit nu intern of extern is, mbo niveau 3, 4 of hbo.

Bereikbaar

De campus ligt op de meest spannende plek van Amsterdam: de NDSM-werf. Het is goed bereikbaar! Met het pontje bij CS ben je er zo.

Engels en Spaans

Bijzonder is dat je bij ons op niveau 4 Spaans kunt volgen, en dat onze niveau 2 en 3 studenten Engels krijgen.

Nieuws

01 nov 2018

Succesvolle eerste partnerbijeenkomst bij TOP Events & Hospitality

Op maandag 29 oktober jl. heeft de eerste CIV NDSM partnerbijeenkomst plaatsgevonden met diverse relaties uit Amsterdam-Noord, waarbij samenwerking en opleiden op het NDSM-terrein werd besproken. De opkomst met twintig…
Lees verder
22 mei 2017

ROC TOP aanwezig op oriëntatiefestival Tweenstalent

Ruim 900 jongeren uit het primair, voortgezet onderwijs en mbo in Amsterdam Noord hebben op 19 mei j.l. het oriëntatiefestival "Tweenstalent" van Stichting Paspoort naar je Toekomstdroom bezocht, deze vond…
Lees verder
24 feb 2016

ROC TOP in het nieuws in februari

ROC TOP was de afgelopen dagen regelmatig in het nieuws. Zo stond er onder andere een artikel in het Parool waarvoor twee van onze docenten zijn geïnterviewd. En verscheen er…
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE