Amsterdam Zuid
TOP Health & Sport

Of je nu graag aan de slag wilt met kinderen of juist ouderen, mensen met of zonder een handicap, in de opvang of op het sportveld; bij TOP Health & Sport ben jij op de juiste plek! Op deze campus vind je al onze opleidingen die zich toespitsen op de verpleging, gezondheid, bewegen, begeleiding en opvoeding.

De campus ligt op nog geen vijf minuten lopen van Station RAI. In dit kleine maar open en lichte schoolgebouw kun je opleidingen volgen op niveau 2, 3 en 4 in de richtingen Ondersteuning & Ontwikkeling en Zorg.

De Klencke 4
1083 HH Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimhealth@roctop.nl
Telefoon: 020 46 20 100

OVER ONS

(H)erkenning

Als je bij ons les volgt, dan kies je voor een kleine school waar docenten je herkennen én erkennen. Hierdoor kunnen we iedereen het onderwijs bieden dat ze nodig hebben om een diploma te behalen: of je nu extra ondersteuning nodig blijkt te hebben of sneller door de stof kunt. Hoe je dit merkt? Een simpel voorbeeld: als je ’s ochtends bij ons binnenloopt, heten we je persoonlijk welkom!

Samen

De onderlinge band op onze school is groot. Binnen de klas, omdat we veel ondernemen gezamenlijk en niet alleen in het klaslokaal. Regelmatig worden er werkbezoeken of excursies gepland. Of helpen onze studenten mee bij grote evenementen in de stad. Hierbij werken studenten van verschillende lesjaren samen, maar ook uit verschillende studierichtingen. Zo voelen we ons samen 1 school.

Midden in de praktijk

Onze school ligt midden in een van de bedrijvigste omgevingen van de stad, de Zuidas. De contacten met de bedrijven om ons heen zijn prima en leveren veel stageplekken op, maar ook workshops en gastlessen. Door deze goede band met het bedrijfsleven kunnen we zelfs studenten een banengarantie bieden bij sommige van onze opleidingen. Ook in de school kun je kennis maken met het bedrijfsleven, zo hebben we recent een leerwerkbedrijf opgestart voor de opleiding Horeca.

Nieuws

04 jul 2019

Vumc Kinderstad jij-en-ik project succesvol afgerond met certificaat

Drie Pedagogisch Werk studenten van ROC TOP hebben een gespecialiseerde stage gelopen bij VUmc Kinderstad en een certificaat ontvangen voor hun medewerking aan het jij-en-ik project. VUmc Kinderstad is een…
Lees verder
22 mrt 2019

Goud & Zilver voor TOP-pers tijdens Skills the Finals

Op 7 maart is Eva Haake, studente Pedagogisch Werk Kinderopvang uitgeroepen tot de beste van Nederland. En oOp vrijdag 22 maart werd tijdens de finales van Skills Heroes onze kandidaat…
Lees verder
14 dec 2018

TOP-studente dagwinnares tijdens voorronden Skills Heroes

Op 14 december, tijdens de landelijke voorronden van Skills Heroes voor Pedagogisch medewerker in Zutphen, is TOP studente Eva Haake dagwinnares geworden!
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE