Amsterdam West
TOP Business

In het pand ‘Lumen’ op de Vlaardingenlaan 15, op 100 meter loopafstand van de metro, huist een aantal van onze opleidingen op niveau 1 en 2 én is ons hoofdkantoor gevestigd.

Er wordt tevens lesgegeven aan studenten die de opleiding Entree of de niveau 2 opleidingen Beveiliging, Financieel administratief en Dienstverlening volgen.

 

 

Vlaardingenlaan 15
1062 HM Amsterdam
Telefoon: 020 63 01 900

OVER ONS

Aandacht

ROC TOP is een school met aandacht. Aandacht voor de studenten, aandacht voor medewerkers en aandacht voor de samenleving om ons heen.

Theorie in Praktijk

Wil je straks aan het werk, dan is een goede stage de beste voorbereiding op je vervolgcarrière. Wij weten hoe belangrijk deze werkervaring is en begeleiden onze studenten hierin.

Nieuws

20 okt 2017

Terugblik op eerste decanenbijeenkomst ROC TOP 2017-2018

Donderdag 19 oktober jl. vond de eerste decanenbijeenkomst van dit schooljaar plaats. Deze keer op de Vlaardingenlaan in Amsterdam Nieuw-West, waar op hetzelfde moment ook het TOP Beroepenfestival  in volle…
Lees verder
12 jan 2016

Nomineer jouw stagiaire, docent of stage voor MBO Stage Awards Amsterdam-Noord

De Academie van de Stad en stadsdeel Noord organiseren voor het eerst de MBO Stage Awards Amsterdam-Noord. Stagiaires en stagedocenten van de ROC-TOP en ROC van Amsterdam en hun stagebedrijven…
Lees verder
14 dec 2015

STUDENTEN ROC TOP ORGANISEREN FEEST VOOR SOS KINDERDORPEN!

Donderdag 17 december organiseren studenten van het ROC TOP Wibautcollege aan de Vlaardingenlaan een daverend feest voor het goede doel SOS Kinderdorpen. Je bent van harte uitgenodigd!
Lees verder

OPLEIDINGEN

LOCATIE