M-jaar

Wil je graag naar het mbo maar weet je nog niet welke opleiding je wil doen? Wil je eerst onderzoeken wat er echt bij je past voordat je je keuze maakt? Dan past M-jaar, mind the gap, misschien bij je.

Wil je deelnemen aan M-jaar? Dan maak je uitgebreid kennis met beroepen en vervolgopleidingen. Denk aan korte snuffelstages, kijkdagdelen, proeflessen en echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Als je ambities hebt om een eigen onderneming te starten, krijg je een voorproefje ‘ondernemen’. Ook ga je leren netwerken. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, zoals: hoe maak je de juiste keuzes. Je leert goede vragen te stellen en kritisch denken. En je maakt een buitenlandreis.

Naast de kernvakken Nederlands, Engels en rekenen kies je ook andere vakken die je wil volgen. Dat kan een vak zijn waar je heel goed in bent, om zo het deelcertificaat havo of vwo te halen, maar je kunt ook kiezen voor een nieuw vak of een vak dat je hebt laten vallen. Sport en beweging is onderdeel van M-jaar. De lessen zijn op mbo niveau 3/4, bij een succesvolle afronding van het M-jaar krijg je je startkwalificatie: mbo diploma niveau 2.

M-jaar, mind the gap, is een vrijwillige keuze, maar niet vrijblijvend. We verwachten dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan tijdens M-jaar. Denk je dat M-jaar iets voor je is? Dan nodigen we je uit voor een intakegesprek om samen te bekijken of M-jaar bij je past.

Mbo niveau:  3/4
Startdatum:  26 augustus 2019
Locatie:          campus TOP Events & Hospitality, NDSM-straat 1, 1033 SB Amsterdam
Duur:               1 jaar
Diploma:        mbo diploma niveau 2

Heb je interesse in M-jaar? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we binnen drie werkdagen contact met je op. Na het verzenden van het formulier, krijg je een ontvangstbevestiging in je mail. Niet ontvangen, check je SPAM-box. En neem anders contact op via info@roctop.nl.

Meer achtergrondinformatie over M-jaar? Lees hier verder.

Velden met een* zijn verplicht.