Coördinator Beveiliging

Crebonummer 25408
Niveau 3
Richting Security
Regio amsterdam
Start datum
Locatie
Duur opleiding
Leerweg
Aug 2019
3 jaar
bol
Aug 2019
3 jaar
bbl
Nov 2019
3 jaar
bbl

Als coördinator stuur je een team beveiligers aan en lever je jouw leidinggevende informatie over de situatie op het werk. Je zorgt dat veiligheidsplannen nog voldoen en meldt veranderingen die van invloed kunnen zijn op de veiligheid op en om het werk. Je denkt goed na voordat je een besluit neemt, maar aarzelt niet in te grijpen wanneer dit nodig is. Anderen luisteren naar je en volgen jouw aanwijzingen tot in de puntjes op. Je bent streng wanneer dat moet, maar weet ook wanneer collega’s even moeten ontspannen. Nooit verlies jij het overzicht en kwaliteit staat voorop. Of het nu gaat om hoe je erbij loopt, hoe je aanstuurt of terugkoppelt: veiligheid is gegarandeerd.Iets voor jou.

Iets voor jou

  • Je bent het liefst actief bezig en hebt een goede conditie
  • Je bent representatief, staat stevig in je schoenen
  • Een kantoorbaan is niks voor jou
  • Je vindt het prima om ook ’s avonds en ‘s nachts te werken
  • Je gaat goed om met verantwoordelijkheden en kunt goed samenwerken
  • Je houdt van spanning in je werk en voelt haarfijn aan wanneer je hulptroepen moet inseinen

De opleiding

Deze opleiding* is bestemd voor iedereen die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende baan in de beveiliging. Ook als je al in de beveiliging werkt en het vereiste diploma nog moet halen, dan kun je hier terecht.

Om deze mbo opleiding nog beter aan te laten sluiten op het hbo en/ of jouw toekomstige job, kies je tijdens je opleiding één of meerdere keuzedelen. Je kunt kiezen uit keuzedelen die iets extra’s toevoegen (verbreden) of keuzedelen waarmee je dieper ingaat op stof die je al geleerd hebt (verdiepen). Check ze!

Jouw carrière

Je kunt straks aan de slag bij een beveiligingsbedrijf dat mensen levert aan kantoorpanden of bij evenementen. Maar je kunt ook aan de slag bij de overheid, gemeente of bij bedrijven die zelf beveiligers in dienst hebben. Denk hierbij aan geldtransport-bedrijven, ziekenhuizen, de Johan Cruijff ArenA, Schiphol of de Rai.

Jouw vooropleiding

  • Een diploma mbo niveau 2 Beveiliging

Toelating en aanmelding

BOL-opleiding:

BBL-opleiding:

  • Het is handig als je al een leer/werkplek hebt voor je de opleiding begint. Is dit niet het geval, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Je moet alleen wel 17 jaar of ouder zijn om in dit vak aan de slag te kunnen.

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsactiviteit. Meer informatie?

Kans op werk of een leerbaan

Verder leren?

  • Verschillende opleidingen op niveau 4, waaronder de politieacademie (allround politiemedewerker/hoofdagent)

* Bij voldoende aanmeldingen, gaat deze opleiding van start.

BENIEUWD WAT JE NOG MEER KUNT LEREN?

Vind de opleiding die bij je past