Medewerker (financiële) administratie

Crebonummer 25149
Niveau 2
Regio amsterdam
Start datum
Locatie
Duur opleiding
Leerweg
Aug 2019
2 jaar
bol

Als medewerker (financiële) administratie ondersteun je collega’s bij de bedrijfsadministratie. Je houdt bij welke rekeningen er naar de afdeling zijn gestuurd en betaalt deze na controle. Ook uitstaande rekeningen houd je bij en vraag je op. Je beheert de voorraad- en urenadministratie, voert documenten in de computer in en sorteert de post. Onder (werk) druk kun je goed presteren. Je hebt contact met je leidinggevende, je collega’s van je eigen afdeling en soms ook met medewerkers van andere afdelingen.

secretarieelmw

Iets voor jou?

  • Je legt makkelij k contact en voelt aan waar ondersteuning nodig is
  • Je bent collegiaal en stressbestendig
  • Je bent goed in Nederlands én met cijfertjes
  • Je werkt nauwkeurig

Jouw carrière

Met deze opleiding kun je prima doorstromen naar een opleiding op niveau 3 in een administratieve/secretariële richting. Hierdoor vergroot je straks je kansen op de arbeidsmarkt.

De opleiding

Met deze opleiding willen we je zoveel mogelijk voorbereiden op een vervolgstudie op niveau 3, zodat je straks meer kans op een baan hebt. Je leert werken met kantoorsoftware en het verzorgen van in- en uitgaande post. Je leert omgaan met klanten, mailings op te maken en te versturen en de zakelijke communicatie. Ook leer je alle kneepjes van het archiveren.

Om deze mbo opleiding nog beter aan te laten sluiten op het hbo en/ of jouw toekomstige job, kies je tijdens je opleiding één of meerdere keuzedelen. Je kunt kiezen uit keuzedelen die iets extra’s toevoegen (verbreden) of keuzedelen waarmee je dieper ingaat op stof die je al geleerd hebt (verdiepen). Check ze!

Duur opleiding

2 jaar

Jouw vooropleiding

  • Minimaal diploma vmbo basis
  • Overgangsbewijs naar 4 havo/ vwo
  • Minimaal diploma mbo niveau 1

Toelating en aanmelding

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsactiviteit. Meer informatie?

TIP! Een vooropleiding met richting economie sluit het beste aan.

Kans op werk

Verder leren?

  • Financiële, administratieve of secretariële beroepen – niveau 3

BENIEUWD WAT JE NOG MEER KUNT LEREN?

Vind de opleiding die bij je past