Verkoper

Crebonummer 25167
Niveau 2
Regio amsterdam
Start datum
Locatie
Duur opleiding
Leerweg
Sep 2018
2 jaar
bol
Sep 2018
2 jaar
bol

Ben jij dienstverlenend ingesteld, ondernemend en klantvriendelijk? Kun jij daarnaast goed met mensen omgaan en samenwerken? Dan is de opleiding Verkoper iets voor jou. Als verkoper detailhandel ben je het visitekaartje van een winkel of product. Je hebt veel contact met klanten. Je kunt klanten correct te woord staan, een product verkopen en het product afrekenen. Je zorgt ervoor dat je altijd vriendelijk en deskundig overkomt. Naast het verkoopgedeelte houd je je bezig met het aanvullen en bijhouden van de voorraad. Ook zorg je ervoor dat de winkel of het bedrijf waar je werkt er netjes en representatief uitziet. Vaak werk je in een team met meerdere collega’s.

verkoper

Iets voor jou?

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent hulpvaardig
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent netjes en opgeruimd
  • Je kunt omgaan met geld

Jouw carrière

Je kunt aan de slag in bijna elke winkel: van supermarkt of drogist tot boetiek of groot warenhuis.

De opleiding

Je leert goede service verlenen: klanten te woord staan, producten afrekenen en de winkelvloer netjes houden. Maar ook goed omgaan met collega’s en de instructies van je leidinggevende.

Om deze mbo opleiding nog beter aan te laten sluiten op het hbo en/ of jouw toekomstige job, kies je tijdens je opleiding één of meerdere keuzedelen. Je kunt kiezen uit keuzedelen die iets extra’s toevoegen (verbreden) of keuzedelen waarmee je dieper ingaat op stof die je al geleerd hebt (verdiepen). Check ze!

Sneller je diploma:

Deze opleiding versneld volgen kan ook, met een vmbo-diploma richting handel. Vraag naar de mogelijkheden.

Jouw vooropleiding

  • Minimaal een diploma vmbo basis
  • Minimaal een diploma mbo niveau 1

Toelating en aanmelding

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor de kennismakingsactiviteiten. Dit zijn bij ROC TOP de Talentscan en het persoonlijke kennismakingsgesprek. Meer informatie?

Kans op werk

Verder leren?