Benoeming College van Bestuur

Fred Gansevoort benoemd tot bestuurder bij ROC TOP

Amsterdam, 6 april 2022 –Fred Gansevoort treedt per 6 april toe tot het College van Bestuur van ROC TOP. Fred Gansevoort volgt hiermee Arno Geurtsen op, die zijn interim opdracht voor ROC TOP per half maart jongstleden heeft afgerond. Fred Gansevoort heeft ruime ervaring in bedrijfsvoering, verandermanagement en financieel management bij onder andere gemeentes (o.a. Eindhoven en Gemeente Zundert) en uiteenlopende onderwijsinstellingen (o.a. Internationale School Breda, The British School of Amsterdam, ROC ID College Zoetermeer en Lentiz Onderwijsgroep). Fred Gansevoort begon ooit zijn carrière bij de Landmacht, waar hij zowel in de opleidingsbranche als later de bedrijfsvoering actief is geweest.

Fred Gansevoort, foto: OAMKB

Met deze benoeming bestaat het College van Bestuur van ROC TOP per 6 april 2022 uit: Dorien Nelisse (voorzitter met de portefeuilles onderwijs, kwaliteit en positionering) en Fred Gansevoort (bestuurslid met de portefeuille bedrijfsvoering).

Over ROC TOP

ROC TOP biedt regulier middelbaar beroepsonderwijs in Amsterdam met BOL en BBL-opleidingen op alle niveaus; entree, niveau 2, 3 en 4. ROC TOP staat voor kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs wat tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. De organisatie heeft 4 campussen (scholen) in Amsterdam met meer dan 50 verschillende opleidingen en 350 medewerkers voor ruim 4.000 studenten. Daarnaast biedt het op meerdere locaties in de stad onderwijs aan kwetsbare jongeren via de Amsterdamse Plus. (ROC) TOP staat voor Theorie Ontmoet Praktijk.

Contactgegevens

De actuele contactgegevens van het CvB van ROC TOP zijn:

E-mail: bestuurssecretariaat@roctop.nl


Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.