Bestuurder Mariëll Visbeen maakt overstap naar Partners voor Jeugd

Mariëll Visbeen neemt na ruim vier jaar afscheid als lid College van Bestuur bij ROC TOP. Bij Partners voor jeugd heeft Visbeen een functie als lid van de Raad van Bestuur aanvaard. Partners voor Jeugd is een organisatie die landelijk actief is op gebied van (preventieve) jeugdbescherming. ROC TOP betreurt het vertrek van Mariëll Visbeen, maar feliciteert haar van harte met deze nieuwe uitdaging.

Visbeen is begin 2016 gestart als bestuurder bij ROC TOP. Zij gaf binnen de organisatie richting aan een meerjarige transitie waarin ROC TOP zich vanuit verschillende schoollocaties heeft gereorganiseerd naar vier sterke campussen. Ook is Visbeen onmisbaar geweest voor de doorvoering van innovaties binnen het onderwijs en de bedrijfsvoering. Mariëll Visbeen vormde samen met Ineke van der Linden het College van Bestuur van ROC TOP.

“Namens de Raad van Toezicht wil ik Mariëll bedanken voor haar inzet als lid CvB gedurende de afgelopen jaren. Samen met Ineke en de rest van de organisatie stonden zij voor een pittige uitdaging. Ze heeft daarin een belangrijke bijdrage geleverd door met name de bedrijfsvoering verder te professionaliseren. Daarbij heeft de Raad van Toezicht de samenwerking met Mariëll altijd als prettig en constructief ervaren. Mariëll kiest ervoor om vanaf volgend schooljaar een andere mooie uitdaging aan te gaan en we wensen haar daar alle succes en vooral ook heel veel plezier bij”. - Chris van Meurs, voorzitter van de Raad van Toezicht van ROC TOP.

ROC TOP gaat op zoek naar een nieuwe bestuurder die samen met Ineke van der Linden de organisatie gaat leiden. De Raad van Toezicht zal de werving op korte termijn starten.

Over ROC TOP

ROC TOP is kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs wat tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. We verzorgen regulier middelbaar beroepsonderwijs met BOL en BBL-opleidingen op alle niveaus: entree, niveau 2, 3 en 4. ROC TOP heeft 4 campussen in Amsterdam, met meer dan 50 verschillende opleidingen, voor ruim 4000 studenten. 

-Einde bericht-


Meer informatie:
Marleen Kerssemakers- Communicatie | Woordvoering

M: 06 525 176 74
E: m.kerssemakers@roctop.nl

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.