Daten met ROC TOP

Binnen vijf minuten een echt en verbindend gesprek voeren met jongeren, het kan! Zeker als u de inspirerende workshop 'Communiceren met Jongeren' gevolgd hebt van Youngworks.

De beste match: hoe een date en goed gesprek kunnen leiden tot verdieping & verbinding.

Op 4 november 2021 organiseert ROC TOP een speciale middag speciaal voor decanen (en diens collega's) uit het voortgezet onderwijs. In een inspirerende workshop bieden we u graag de tips en tricks die uw gesprekken met jongeren direct naar het next level zullen brengen.

En direct is dan ook echt letterlijk direct. De TOP in ROC TOP staat niet voor niets voor Theorie Ontmoet Praktijk: na de workshop wordt vergaarde kennis direct in de praktijk gebracht tijdens spannende speeddates met onze TOP-studenten. Kunt u inderdaad in slechts korte tijd de connectie aangaan en ondertussen meer te weten komen over onze opleidingen? Het belooft een leerzame en spannende middag te worden. De vonken zullen geheid over springen. 

Wat gaan we doen?

Programma:

13.30 – 14.00    Inloop

14.00 – 14.10    Welkom

14.15 – 15.30    Workshop Youngworks: Hoe kun je gesprekken met jongeren verbeteren?

15.40 – 16.00    Speeddates met studenten van ROC TOP

16.00 – 17.30    Netwerkborrel met hapjes

Over de workshop van Youngworks

Hoe voer ik betere gesprekken met jongeren en hoe kunnen die gesprekken meer diepgang krijgen? Op welke manier verbind ik me met een leerling, zodat deze meer van zichzelf laat zien? Hoe bereik ik hem tijdens een studieloopbaangesprek? Hoe kom ik snel tot verbinding en tot de kern? Tijdens deze workshop neemt Youngworks u mee in de antwoorden op deze vragen. Er wordt kennis- en (praktijk)ervaring gedeeld over het effectief communiceren met jonge mensen. Ook leert u meer over gesprekstechnieken en over jongeren als gesprekspartner, en ontwikkelt u nieuwe gespreksvaardigheden.


HEBBEN WE EEN DATE?

Aanmelden

Collega's voor wie dit ook interessant kan zijn, zijn van harte welkom. Stuur deze uitnodiging gerust door!Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.