Jeffrey van Meerkerk en Manon Frenken nieuwe leden Raad van Toezicht ROC TOP

Jeffrey van Meerkerk en Manon Frenken versterken met ingang van maart 2020 de Raad van Toezicht van de Amsterdamse mbo-instelling ROC TOP. Van Meerkerk pakt, naast de algemene toezichthoudende taken, de verbinding met de arbeidsmarkt op. Frenken zal daarnaast het HRM-profiel gaan vervullen binnen de Raad. Beide toezichthouders zijn benoemd voor een periode van vier jaar.

Jeffrey van Meerkerk (1974) is directeur Strategische Relaties, Sustainability en Corporate Social Responsibility bij ManpowerGroup Nederland en Global. Daarnaast is hij werkzaam als gastdocent aan de Business University Nyenrode en is hij voorzitter van de Nederlandse Algemene DansSport Bond. Hij is onder andere opgeleid bij INSEAD en heeft uitbereide ervaring op bestuurlijk niveau binnen bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

 

Manon Frenken (1972) is partner bij Rainmen, een consultancy-organisatie in Hilversum gericht op strategie executie en accountable leiderschap. Ze heeft een opleidingsachtergrond in bedrijfskunde, toegepaste economie, human resource en management, en ruime leidinggevende ervaring aan (internationale) HR-teams in profit en non-profit organisaties waaronder Artsen Zonder Grenzen en ING.

 

Van de zittende leden nemen Marceline Beijer en Paul Roos na twee zittingstermijnen afscheid. Eerder werd in 2019 al afscheid genomen van raad van toezicht lid Rubina Boasman, tevens vanwege het aflopen van de benoemingstermijnen.

Naar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.