Kom naar Expeditie mbo in Amsterdam bij ROC TOP

Ervaar ROC TOP!

Expeditie mbo in Amsterdam bij ROC TOP

24 maart 2022 vanaf 13:00 tot en met 15:00 uur.

Tijdens de Expeditie mbo bij ROC TOP draait alles om ervaren. Hoe is het om ROC TOP student te zijn? Zou ROC TOP bij mij passen? Wat voor beroepen zijn er eigenlijk? Wat kan ik allemaal leren? Hoe ziet een ROC TOP-campus er uit?

Stap voor een middag in de schoenen van een ROC TOP-student en krijg antwoord op al je vragen. We hebben speciaal voor jou een programma gemaakt that’s all about experience! Dus kom samen met andere leerlingen de campus van jouw keuze ontdekken. Naast sfeer proeven volg je leuke en interessante workshops. Zo leer je niet alleen over de verschillende opleidingen en beroepen, maar ontdek je gelijk of het bij je past. En onze docenten en studenten? Die zijn de sprinkles on the cake, let maar op.  

Aanmelden?

Vul dit formulier in!

Ervaar en leer!

Wij weten lang niet alles. En dat is maar goed ook, want wij geloven dat je altijd kunt blijven leren. Je leert van elkaar, maar ook van jezelf. Op onze campus, in de praktijk, op je werk. Overal en altijd. Iedereen leert op z'n eigen manier. Laten we samen ontdekken wat voor jou het beste werkt. Want als je elke dag iets nieuws leert blijf je groeien.

Wat heb jij vandaag geleerd?


Het menselijk skelet blijft groeien tot je 35 jaar bent