Kom naar Expeditie mbo in Amsterdam bij ROC TOP

Ervaar ROC TOP!

Expeditie mbo in Amsterdam bij ROC TOP

24 maart 2022 vanaf 13:00 tot en met 15:00 uur.

Tijdens de Expeditie mbo bij ROC TOP draait alles om ervaren. Hoe is het om ROC TOP student te zijn? Zou ROC TOP bij mij passen? Wat voor beroepen zijn er eigenlijk? Wat kan ik allemaal leren? Hoe ziet een ROC TOP-campus er uit?

Stap voor een middag in de schoenen van een ROC TOP-student en krijg antwoord op al je vragen. We hebben speciaal voor jou een programma gemaakt that’s all about experience! Dus kom samen met andere leerlingen de campus van jouw keuze ontdekken. Naast sfeer proeven volg je leuke en interessante workshops. Zo leer je niet alleen over de verschillende opleidingen en beroepen, maar ontdek je gelijk of het bij je past. En onze docenten en studenten? Die zijn de sprinkles on the cake, let maar op.  

Kom jij ook?

Leuk dat we elkaar straks zien tijdens de Expeditie mbo Amsterdam bij ROC TOP. We verwachten jou aanstaande donderdag (24 maart) om 13:00 uur op de campus. Het programma duurt tot 15:00 uur. Graag tot dan en we wensen je alvast veel plezier die middag!

Dit zijn de adressen van onze campussen:

Campus TOP Events & Hospitality  
 NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam
Google maps 

Campus TOP Health & Sport  
De Klencke 4
1083 HH Amsterdam
Google maps

de Sportacademie 
Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam 
Google maps

Campus TOP Business
Vlaardingenlaan 15
1062 HM Amsterdam
Google maps

Campus TOP Start
Wibautstraat 135-139
1097 DN Amsterdam
Google maps


Ervaar en leer!

Wij weten lang niet alles. En dat is maar goed ook, want wij geloven dat je altijd kunt blijven leren. Je leert van elkaar, maar ook van jezelf. Op onze campus, in de praktijk, op je werk. Overal en altijd. Iedereen leert op z'n eigen manier. Laten we samen ontdekken wat voor jou het beste werkt. Want als je elke dag iets nieuws leert blijf je groeien.

Wat heb jij vandaag geleerd?


Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.