Mini-vakantiebeurs ROC TOP: jaarlijks kleur- & geurrijk eventOp woensdag 30 januari 2019 hield de campus Events & Hospitality voor de zeventiende keer in successie de mini-vakantiebeurs 2019. De ruim 40 deelnemers – eerstejaars studenten Travel & Hospitality en Leisure & Hospitality – hadden reeds begin januari de stands in de Utrechtse Vakantiebeurs aandachtig en kritisch geobserveerd. De opdracht was om het toegewezen land zo professioneel mogelijk neer te zetten en onder de – commerciële – aandacht te plaatsen. Hiervoor had elk duo drie weken de tijd; op weg naar de uitvoering maakte men kennis met vorige mini-vakantiebeurzen, zodat de toon was gezet; op die manier raakte men al in de (vakantie)sfeer.

De stands op campus TOP Events & Hospitality werden door tweedejaars en derdejaars studenten op bepaalde criteria beoordeeld, waaronder de kwaliteit van de informatiemap, de activiteiten en de sfeer verhogende elementen ten einde de aandacht van de vele bezoekers voor zich op te eisen.

De concurrentie was fel, mede omdat prijzen in het verschiet lagen en omdat de buren zich op geringe afstand van elkaar bevonden. Het was dus ‘vechten’ om de aandacht van de bezoekers. Onder de bezoekers bevonden zich ouders en kennissen van de deelnemers, studenten en docenten. Uiteindelijk resulteerden alle beoordelingen in een lijst van prijswinnaars. De prijsuitreiking was op 11 februari.

De sponsoren verzorgden mooie prijzen. Stena Line sponsort een Londen-arrangement; touroperator Go Fun.nl (van Corendon) schenkt diverse vakantiecheques; via DFDS Seaways kan men met z’n tweeën met een mini-cruise naar Newcastle; de Duitse touroperators ITS Reisen en Jahn Reisen doneren twee flinke vakantiecheques; reisorganisatie De Jong Intra sponsort twee zeer aantrekkelijke vakantiecheques. Bij NH Grand Hotel Krasnapolsky kan men aan high tea doen en restaurant East 57 van Casa 400 sponsort een driegangendiner en wijn voor twee. Bij Devarana en Thermen Soesterberg kan men even goed relaxen tijdens een wellnessmiddag.

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.