Nieuw bij ROC TOP: Jeanette Hadderingh als campusdirecteur bij TOP Business

Het College van Bestuur is blij om Jeanette Hadderingh te verwelkomen als nieuwe campusdirecteur bij TOP Business in Amsterdam-West.

Jeanette (1967) is een schoolvoorbeeld van een leven lang ontwikkelen. Ze heeft naast haar werk altijd opleidingen en trainingen gedaan. Soms om beter te worden in haar vak, soms ter voorbereiding op een volgende stap. Ze gaat voor groei, zowel bij haarzelf als bij anderen.

De afgelopen twaalf jaar werkte Jeanette voor NCOI Groep in verschillende functies. De laatste 6 jaar  was ze directeur bij NIBE-SVV, de vakopleider voor de financiële dienstverlening en een van de merken van NCOI Groep. In deze functie was ze verantwoordelijk voor budgettering, portfolio, HR, sales en programmamanagement, bedrijfsvoering en IT, externe vertegenwoordiging in de sector bij branche organisaties, netwerken en vakbekwaamheidsregisters.

Jeanette Hadderingh

‘Mbo-onderwijs wordt helaas vaak ondergewaardeerd, terwijl mbo’ers een oplossing zijn voor de huidige arbeidsmarktproblematiek. Onderwijs draagt bovendien bij aan het zelfvertrouwen van de student. ‘Lerende mensen lopen rechtop’, zeg ik altijd. Dat straal je uit. Als je leert, word je beter en dat heeft impact op je eigen resultaten en die van je werkgever.’

Jeanette wil vanuit haar functie een bijdrage leveren aan relevant vakonderwijs, waarmee jongeren een mooie start krijgen op de arbeidsmarkt (of doorstromen naar het hbo) en werkgevers TOP-ers krijgen die direct waarde toevoegen. De verbinding met buiten is een van haar eerste prioriteiten.

ROC TOP en TOP Business

Op de campus TOP Business in Nieuw-West spitsen de opleidingen zich toe op cijfers, administratieve ondersteuning, handel en ondernemen. Met alle economie en handelsopleidingen op één plek. Het pand is gelegen tussen de Zuidas, Hoofddorp en Sloterdijk. Kortom: les in een professionele sfeer met echte bedrijven en school in één kantoorgebouw. Door de nauwe banden met de praktijk is het mogelijk om snel in te springen op ontwikkelingen. Zo speelt de circulaire economie, waarin duurzaamheid centraal staat, een belangrijke rol op de campus. Dankzij de bedrijven in de omgeving is duidelijk dat internationalisering andere competenties en vaardigheden van werknemers vraagt dan enkel lesstof uit de boeken. Door het aanbod van niveau 2 tot en met 4 kunnen studenten de ideale route uitstippelen naar hun eigen succes.

Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.