ROC TOP al zeven jaar aan de top met opleiding Doktersassistent

ROC TOP in de Keuzegids Mbo 2020

De Keuzegids Mbo 2020 is uit. Binnen deze gids staat ROC TOP nog steeds hoog in de mbo-ranking als het gaat om de vier grote steden van Nederland. Daarnaast doet zij het relatief goed in de Randstad. Extra bijzonder is dat de opleiding Doktersassistent van ROC TOP voor de zevende keer op rij benoemd is tot top-opleiding.

TOP-lopers
In de opleidingsgroep Verkoop, waar de opleidingen ‘Verkoop’ en ‘Advies en leiding in de verkoop’ onder vallen, scoorde ROC TOP samen met Landstede de hoogste landelijke resultaten. 

Top-opleiding 7 jaar op rij

De 1.5 tot 3- jarige BBL-opleiding Doktersassistent van ROC TOP is voor de zevende keer bekroond met het predicaat top-opleiding. Dit predicaat is vooral te danken aan een sterk bovengemiddelde score op “docenten en begeleiding”. 

De Keuzegids Mbo 2020

De jaarlijkse uitgave van de Keuzegids Mbo vergelijkt de resultaten van de mbo-instellingen en opleidingen in Nederland met elkaar. Om de vergelijking te maken, kijkt de Keuzegids naar studenttevredenheid op basis van de resultaten van de JOB-monitor en studiesucces-cijfers en de oordelen van de Onderwijsinspectie.

Over ROC TOP

ROC TOP biedt kleinschalig mbo-onderwijs dat studenten voorbereidt op het bedrijfsleven of een vervolgstudie. ROC TOP onderscheidt zich door persoonlijke aandacht aan studenten die leidt tot succes. De organisatie heeft 4 campussen in Amsterdam waar ruim 4.000 studenten deelnemen aan meer dan 50 verschillende opleidingen. 

Meer informatie?
Marleen Kerssemakers
M: 06 525 176 74


Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.