ROC TOP benoemt Dorien Nelisse tot voorzitter College van Bestuur

Dorien Nelisse is door de Raad van Toezicht van ROC TOP benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Zij zal per 21 maart 2022 Tim Klein opvolgen, die sinds 2020 interim bestuursvoorzitter was.

Dorien Nelisse brengt ruim twintig jaar onderwijservaring mee: ze bekleedde verschillende bestuurs- en managementposities in o.a. het basisonderwijs (ASKO), het mbo (Regio College) en het hbo (Hogeschool van Amsterdam) en is goed bekend met het Amsterdamse onderwijsveld.

Over ROC TOP
ROC TOP biedt regulier middelbaar beroepsonderwijs in Amsterdam met BOL en BBL-opleidingen op alle niveaus; entree, niveau 2, 3 en 4. ROC TOP staat voor kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs wat tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. De organisatie heeft 4 campussen (scholen) in Amsterdam met meer dan 50 verschillende opleidingen en 350 medewerkers voor ruim 4.000 studenten. Daarnaast biedt het op meerdere locaties in de stad onderwijs aan kwetsbare jongeren via de Amsterdamse Plus. (ROC) TOP staat voor Theorie Ontmoet Praktijk.

Het menselijk skelet blijft groeien tot je 35 jaar bent