ROC TOP benoemt Tim Klein tot interim-bestuurder

Amsterdam, 26 augustus 2020 –Tim Klein is benoemd tot interim bestuurder van mbo-instelling ROC TOP.

Klein volgt hiermee Mariëll Visbeen op, die per half augustus een overstap maakte naar Partners voor de Jeugd. Klein kent ROC TOP goed, zo was hij sinds 2012 lid van de Raad van Toezicht van TOP. Klein is jurist en heeft daarnaast ruime ervaring in het hoger beroepsonderwijs (InHolland) en de uitgeversbranche. Ook is hij een gedreven ondernemer / bestuurder, analytisch ingesteld en mensgericht. 

Met deze benoeming bestaat het College van Bestuur van ROC TOP per 15 augustus 2020 uit:Ineke van der Linden (voorzitter) en Tim Klein (a.i.). De positie van Klein in de Raad van Toezicht wordt tijdelijk opgevuld door Arno Geurtsen, die al eerder toezichthouder bij TOP is geweest. Met deze benoeming bestaat de Raad van Toezicht van ROC TOP uit: Chris van Meurs (voorzitter), Manon Frenken, Arno Geurtsen (a.i.) en Jeffrey van Meerkerk. 

Over ROC TOP
ROC TOP biedt kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs dat tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. De Amsterdamse onderwijsinstelling verzorgt regulier middelbaar beroepsonderwijs met BOL en BBL-opleidingen op alle niveaus: entree, niveau 2, 3 en 4. ROC TOP heeft 4 campussen in Amsterdam, met meer dan 50 verschillende opleidingen, voor ruim 4000 studenten. Daarnaast biedt het op meerdere locaties in de stad onderwijs aan kwetsbare jongeren via de Amsterdamse Plus.

Meer informatie:

Credits Beeld: Rob van der Voort Photography

Vragen over bericht: Marleen Kerssemakers

M: 06 525 176 74

E: m.kerssemakers@roctop.nlNaar buiten gaan met nat haar maakt je ziek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Er is geen verband tussen naar buiten gaan met nat haar en ziek worden. Je zal misschien wat meer kou voelen, maar je wordt er niet verkouden van. Griep en verkoudheid worden veroorzaakt door een virus, niet door temperatuur.