ROC TOP heet Dorien Nelisse welkom als Voorzitter College van Bestuur

Dorien Nelisse is voorzitter van het College van Bestuur ROC TOP

Amsterdam, 23 maart 2022 – Dorien Nelisse is deze week gestart bij ROC TOP als voorzitter van het College van Bestuur. 

Dorien Nelisse brengt ruim twintig jaar onderwijservaring mee: ze bekleedde verschillende bestuurs- en managementposities in o.a. het basisonderwijs (ASKO), het mbo (Regio College) en het hbo (Hogeschool van Amsterdam) en is goed bekend met het Amsterdamse onderwijsveld. Dorien volgt Tim Klein op, die sinds 2020 interim bestuursvoorzitter was. ROC TOP bedankt Tim Klein en Arno Geurtsen, die hun termijn als College van Bestuur afgerond hebben.

Dorien Nelisse - fotograaf in eigen beheer

Contactgegevens

De actuele contactgegevens van het CvB van ROC TOP zijn:

Dorien Nelisse e-mail: bestuurssecretariaat@roctop.nl

Het College van Bestuur van ROC TOP bestaat momenteel uit de Voorzitter. ROC TOP verwacht binnenkort ook een Lid CvB te benoemen.

Over ROC TOP

ROC TOP biedt regulier middelbaar beroepsonderwijs in Amsterdam met BOL en BBL-opleidingen op alle niveaus; entree, niveau 2, 3 en 4. ROC TOP staat voor kleinschalig, gepersonaliseerd en praktijkgericht middelbaar beroepsonderwijs wat tot stand komt in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. De organisatie heeft 4 campussen (scholen) in Amsterdam met meer dan 50 verschillende opleidingen en 350 medewerkers voor ruim 4.000 studenten. Daarnaast biedt het op meerdere locaties in de stad onderwijs aan kwetsbare jongeren via de Amsterdamse Plus. (ROC) TOP staat voor Theorie Ontmoet Praktijk.

Een Kolibrie kan achteruit vliegen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De kolibrie kan door de zeer snelle vleugelslag (tot wel 80 slagen per seconde) in de lucht stil blijven hangen en loodrecht omhoog of naar beneden vliegen. De kolibrie kan als enige vogel ook achteruit vliegen.