ROC TOP werkt samen met Educatief Centrum Oost

ROC TOP verzorgt onderwijs voor Educatief Centrum Oost

EC-O staat voor: Educatief Centrum Oost. EC-O is een initiatief voortgekomen uit het project Samen Vooruit “aanpak armoede”. EC-O initieert, organiseert en coördineert een aanbod van mbo (bbl) opleidingen. EC-O werkt samen met diverse roc’s zoals ROC TOP. Samen verzorgen we lessen voor de studenten op diverse gebouwen in Amsterdam Oost.

Voor wie?

Voor mensen die wonen in Groot Amsterdam ( Amsterdam, Weesp, Diemen, Amstelveen, Uithoorn, Ouderamstel, Ronde Venen, Aalsmeer en Haarlemmermeer). Je bent ouder dan 27 jaar. Jij wil jezelf ontwikkelen én jouw kans op werk vergroten en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan en bereid om tijd en inzet te tonen. Slaat dit op jou? Dan is een traject of opleiding bij Educatief Centrum Oost iets voor jou. Wil je meer weten? Lees onderstaande Informatie Flyer voor meer informatie of kijk op de website van EC-O.

Flyer met meer informatie

Flyer EC-O

Wat zijn de kosten voor de student?


De studenten krijgen de opleiding en trainingen kosteloos aangebeden. De opleiding wordt bekostigd door EC-O.  EC-O wordt bekostigd door Stichting Doen , de Gemeente Amsterdam, Gemeente Diemen, Stadsdeel Oost en makkie.

Een vingerafdruk is net als een tongafdruk uniek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De vingerafdruk is bij elk mens uniek, maar ook de tong is uniek bij iedereen. De plaatsing van smaakpapillen, vorm, grootte, etc.