Skills Heroes The Finale update: 20 – 22 maart

Van 20 t/m 22 maart 2019 staat de RAI Amsterdam in het teken van Skills Heroes The Finals met meer dan 50 verschillende beroepen! Drie hallen vol superspannende vakwedstrijden om te bekijken. Bij deze vakwedstrijden komen de meest uiteenlopende beroepen in actie, van bloembinder tot metselaar, van kok tot mechatronicus en van etaleur tot boulanger.

Twee TOP-studenten van de opleiding ‘Facilitair leidinggevende’, Raquel González Hernandéz en Bente van den Heuvel zitten in de halve finale met een goede kans op een finaleplaats in de RAI op 22 maart. Tijdens de halve finale op 20 en 21 maart acteren ze als backoffice medewerkers van een ziekenhuis en zijn verantwoordelijk voor het opleveren van een operationeel plan met bijbehorende begroting en investeringsoverzicht en natuurlijk mag een duidelijk managementrapportage niet ontbreken. Het stagebedrijf van Bente van de Heuvel, POST NL, is al met haar aan het oefenen.

Dennis Klitsie, TOP-student van de opleiding ‘Juridisch-administratief dienstverlener’ heeft zich geplaatst voor de finale in Amsterdam, dit na een bloedstollende kwalificatiewedstrijd in Rotterdam. De finale duurt 3 lange dagen van 20-22 maart. Elke dag krijgt Dennis een grote opdracht, als griffiemedewerker op de afdeling Kanton van een rechtbank zal hij notities moeten schrijven omtrent analyse van een dagvaarding, interne notities aan de gerechtsdeurwaarder en brieven aan eisers en bedrijven.

Ook vindt er vindt 3 dagen lang ook een loopbaanoriëntatie-programma (de LOB-Experience) plaats. Deze is bedoeld voor leerlingen en studenten uit de bovenbouw po, vo en mbo om hun skills te testen, beroepen te ontdekken en de vakwedstrijden te bekijken.


Een tandarts heeft de elektrische stoel uitgevonden
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is waar

Hij werd bedacht door de Amerikaanse tandarts Alfred Southwick en in 1889 voor het eerst in gebruik genomen in New York.