‘The art of GREEN thinking’: Symposium over duurzaamheid in het mbo- onderwijs

13 december uitreiking allereerste SustainaBul voor het mbo.

Wanneer: Vrijdag 13 december, 9.30 – 17.00 uur
Locatie: ROC TOP, Campus Hospitality en Events- NDSM-Straat 1, Amsterdam
Toegang: Na aanmelding is de toegang gratis

Een symposium georganiseerd door MBO voor Morgen in samenwerking met ROC TOP.

Over het symposium
Stel je voor dat we onze studenten opleiden voor een duurzame toekomst; waarin economische vooruitgang niet ten koste gaat van ecologisch of sociaal kapitaal. Mbo’ers kunnen dan met hun vakkennis, creativiteit en innovatiekracht bijdragen aan een duurzame samenleving. Hoe ziet het onderwijs er dan uit? Welke initiatieven zijn er al om ons te inspireren? Hoe zetten we die inspiratie om naar daadkracht, zodat onderwijs voor duurzaamheid het nieuwe normaal wordt? Antwoorden op deze vragen komen aan bod tijdens het symposium op 13 december over duurzaamheid in het mbo-onderwijs.

Meer informatie symposium
Wilt u meer weten over het symposium of over het programma van het symposium dan verwijzen wij u graag naar de webpagina van het symposium.

Over de SustainaBul
Na vele jaren SustainaBul, dé prijs voor duurzaamheid in het hoger onderwijs, is deze erkenning voor onderwijsinstellingen ook geïntroduceerd in het mbo. Op 13 december 2019 zal de eerste SustainaBul mbo uitreiking plaatsvinden, er zijn negen deelnemende mbo instellingen. De uitreiking vindt plaats tijdens het symposium over duurzaamheid in het mbo ‘The art of GREEN thinking’ te Amsterdam. Meer informatie over de SustaunaBul

Aanmelden voor het symposium klik hier.

Het hoogste gebouw van Nederland staat in Madurodam
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Het hoogste gebouw in Nederland is de Maastoren, en die staat niet in het miniatuurpark Madurodam.