TOP Events & Hospitality opent pop-up chill-plek voor studenten

Door de coronamaatregelen zijn veel studenten de verbinding met de klas en andere studenten op de campus gaan missen. Ontmoetingen, samenwerking en gesprekken waren minder mogelijk. Dit is gebleken uit panelgesprekken die de campus TOP Events & Hospitality voerde en werd ook aangegeven door de Studentenraad van ROC TOP. Naast dat de campus zoveel mogelijk lessen fysiek op school door laat gaan, is er nu door de studenten zelf een (tijdelijke) ruimte op de campus ingericht waar ze mekaar kunnen ontmoeten, samen huiswerk kunnen maken, gesprekken voeren en spellen doen.

De circulaire pop-up “well living room” is een coproductie van het leerwerkbedrijf TOPEvents en studenten van het MediaCollege en HMC, onder leiding van No Waste Decoration. In de ontmoetingsruimte, die alleen toegankelijk is voor studenten van de campus, zijn onder andere verschillende zitjes te vinden, staat een piano en airhockeytafel en hangt een dartboard. De pop-up “well living room” is in ieder geval tot einde schooljaar tijdens lesdagen geopend.

Facilitair leidinggevende-student en Studentenraadslid Rozita Salimi opent chill ruimte
Facilitair leidinggevende-student en Studentenraadslid Rozita Salimi opent chill ruimte
Een Kolibrie kan achteruit vliegen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De kolibrie kan door de zeer snelle vleugelslag (tot wel 80 slagen per seconde) in de lucht stil blijven hangen en loodrecht omhoog of naar beneden vliegen. De kolibrie kan als enige vogel ook achteruit vliegen.