TOP Health & Sport heeft een gezonde ambitie

Bij TOP Health & Sport is een gezonde schoolkantine de normaalster zaak van de wereld

TOP Health & Sport doet mee aan de 'gewone' schoolkantine. Zo zal de campus zich de komende jaren gaan inzetten voor een gezonde schoolkantine op basis van de Richtlijn Eetomgevingen voor Scholen. De campus doet dit niet voor niets, het doel is dat studenten op school ervaren dat gezond en duurzaam eten lekker en heel gewoon is. 

De ambitieverklaring 'De gewone schoolkantine'

Niet zomaar een ambitie

TOP Health & Sport heeft de ambitieverklaring 'De gewone schoolkantine' getekend. Zo is deze campus heel ambitieus als het gaat om gezondheid, niet alleen in zijn opleidingsaanbod maar ook op de campus zelf.

 "Een gezonde school begint bij de basis, meer bewegen en vooral gezond eten. 

"Als het gaat om eten is de kantine natuurlijk de eerste omgeving waar je direct verandering in kunt aanbrengen. Gezondheid van studenten én medewerkers is voor TOP heel belangrijk. Het tekenen van de ambitieverklaring 'De gewone schoolkantine' past bij wat we onze studenten willen leren (opleidingen), inspireren en waarin we geloven: wij zijn dus trots een deelnemer te zijn aan deze gezonde beweging van het Voedingscentrum", aldus Josan Frissen coördinator Gezonde School TOP Health & Sport.

Een Kolibrie kan achteruit vliegen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De kolibrie kan door de zeer snelle vleugelslag (tot wel 80 slagen per seconde) in de lucht stil blijven hangen en loodrecht omhoog of naar beneden vliegen. De kolibrie kan als enige vogel ook achteruit vliegen.