TOP-studente Jossy Aarsman beste vlogger van mbo-Nederland

Studente Jossy van de opleiding leidinggevende travel & hospitality heeft meegedaan aan de verkiezing ‘beste vlogger van mbo-Nederland’, een initiatief van PlaytoWork in samenwerking met 12 mbo-onderwijsinstellingen. De vakjury bestaande uit, meester Yasin – meestervlogger, juf Laura en Olaf Lemmens (PlaytoWork) hebben onder leiding van meester met dromen Emin Kececi, op 13 februari jl., de landelijke winnaar gekozen. Tijdens deze grand-finale, gehost door het Regio College, is Jossy verkozen tot beste vlogger van mbo-Nederland!

De opdracht
Mbo-studenten die studeren aan de deelnemende mbo-onderwijsinstellingen is gevraagd, om een vlog te maken over hun mbo-loopbaan. Jossy’s vlog is hier te bekijken. De beste vloggers van iedere school hebben een vlogcamera gekregen van hun school. Jossy heeft tevens  een betaalde vlog-opdracht van PlaytoWork en ROC TOP gekregen.

De beste vloggers per deelnemende mbo-school: Albeda, Friesland College, Horizon College, mbo College Zuidoost, mboRijnland, Regio College, ROC de Leijgraaf, ROC Midden Nederland, ROC Mondriaan, ROC TOP, ROC van Twente, Zadkine.

Een vingerafdruk is net als een tongafdruk uniek
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De vingerafdruk is bij elk mens uniek, maar ook de tong is uniek bij iedereen. De plaatsing van smaakpapillen, vorm, grootte, etc.