Vumc kinderstad jij-en-ik project succesvol afgerond met certificaat

Drie Pedagogisch Werk studenten van ROC TOP hebben een gespecialiseerde stage gelopen bij VUmc Kinderstad en een certificaat ontvangen voor hun medewerking aan het jij-en-ik project. VUmc Kinderstad is een peer coaching project waarbij studenten van inHolland onze getalenteerde PW- studenten begeleiden tijdens een gespecialiseerde stage. Het doel van dit project is o.a. het verbeteren van de doorstroom van ROC TOP studenten naar het hbo.

Het Jij & Ik Project is een unieke samenwerking tussen Hogeschool InHolland, ROC TOP en VUmc Kinderstad. En dit al sinds de oprichting van VUmc Kinderstad in 2008.


De 3 studenten van ROC TOP hebben ieder 10 middagen activiteiten aangeboden aan de bezoekers van Kinderstad. Dit alles in het kader van hun opleiding pedagogisch medewerker. Zij hebben dit gedaan onder leiding van Fetija, student pedagogiek bij InHolland.
Het was voor alle betrokkenen een hele leuke en leerzame periode!

Van links naar rechts: Angela van ’t Slot (VUmc Kinderstad), Menno Rood (ROC TOP), Fetija Sehar (student Inholland, pedagogiek), David Pontoan (student ROC TOP, PW), Lorenzo Langella (student ROC TOP, PW), Tina Ridder (Hogeschool Inholland), Eva Haake (student ROC TOP, PW)

Zwarte gaten zijn hol
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Laat je niet in de maling nemen door de naam. Zwarte gaten zijn niet leeg, maar juist grote hoevelheden materie dat zo dicht op elkaar gepakt zit dat zelfs het licht de zwaartekracht niet kan weerstaan.