Dienstverlening

Dienstverlening online brochure

Help je graag andere mensen en ben je gastvrij ingesteld, maar weet je nog niet precies wat voor werk je later wilt gaan doen? Denk dan eens aan de opleidingen Dienstverlening.

Bij deze opleiding orienteer je je in het basisjaar op de drie verschillende specialisaties waar je uit kunt kiezen. Je krijgt de basiskennis mee die bij alle uitstroomrichtingen van pas komt, maakt kennis met de verschillende beroepen die je ermee kunt uitoefenen en de soorten bedrijven waar je uiteindelijk terecht kunt komen. Uiteindelijk kies je aan de hand van de opgedane kennis aan het einde van het basisjaar voor een van de drie uitstroomprofielen.

In het tweede jaar van de opleiding ga je je meer specialiseren en loop je stage die hoort bij de door jou gekozen richting. Naast vaktheorie en vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en L&B, werk je in de opleiding aan verschillende ‘levensechte’ projecten, waarbij je samenwerkt en het vak leert van mensen uit het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven is jouw opdrachtgever.

Om alle kneepjes van het vak te leren, loop je tijdens je opleiding stage. In het leerbedrijf doe je opdrachten die aansluiten bij wat je in de theorie geleerd hebt.

LOCATIES VAN DEZE RICHTING

Amsterdam Noord

NDSM

NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam
T: 020 630 19 00
Amsterdam Oost

Wibautcollege

Wibautstraat 135-139
1097 DN Amsterdam

(ingang aan achterzijde, James Wattstraat)
T: 020 568 14 10
Amsterdam West

Vlaardingenlaan

Vlaardingenlaan 15
1062 HM Amsterdam
020 504 24 00
T: 020 504 24 00

TWIJFEL JE NOG OVER JE STUDIEKEUZE

Doe de studiekeuzetest