events-hospitality

Horeca & Facility

Horeca & Facility online brochure

Je streeft naar de beste kwaliteit, altijd en overal: de klant moet niets te klagen hebben. Of deze klant nu een gast in je hotel of restaurant is, of een medewerker in een van de grote kantoren op de Zuidas. Je bent een duizendpoot die anderen scherp houdt en snelle oplossingen weet te bedenken wanneer er issues ontstaan. Van een hoge werkdruk ga jij alleen maar beter presteren en je pakt graag de verantwoordelijkheid waar anderen een stapje terug zouden doen.

Onze opleiding Horeca bereid je voor op werk op verschillende afdelingen van hotels en restaurants. Gasten blij maken met heerlijk eten, vriendelijke service en een schoon en veilig verblijf, dat is wat je wilt bereiken.

Tijdens de opleiding Facilitair maak je uitvoerig kennis met het bedrijfsleven. Jouw service zorgt ervoor dat anderen hun werk goed kunnen doen in een aangename omgeving.

Oriëntatie
Elke opleiding in de horeca en facility sector begint met een kennismaking met het werkveld. Je gaat bij bedrijven langs en kunt je alvast oriënteren op het werken in de gastvrijheidssector.

LOCATIES VAN DEZE RICHTING

Amsterdam Noord

TOP Events & Hospitality

NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimevents@roctop.nl
T: 020 504 2400

TWIJFEL JE NOG OVER JE STUDIEKEUZE

Doe de studiekeuzetest

CONTACT

ROC TOP algemeen

Het algemene informatieadres

Telefoon:
020 504 24 00
E-mail: