Horeca & Hospitality

Horeca & Hospitality online brochure

Ben je klant- en servicegericht, communicatief sterk en een echt organisatietalent? Wil je graag aan de slag in een internationale omgeving? Dan is een van onze Hospitality-opleidingen echt iets voor jou.

Of je straks nu aan de slag wilt in een uitvoerende of management functie, achter de schermen of er voor: bij Hospitality draait het om de klant en die tevreden stellen. Je gebruikt jouw skills zodat alles perfect georganiseerd verloopt. Je adviseert de klant, denkt mee en komt met oplossingen.

Kies je voor de Leisure-kant, dan kies je ervoor om gasten te vermaken. Met wervelende shows of sporttoernooien zorg je dat geen dag de zelfde is.

De Travel-opleidingen zijn gericht op alles wat met reizen te maken heeft, in binnen- en buitenland. Jouw taak is om een verblijf onvergetelijk te maken.

Tijdens de opleiding Facility maak je uitvoerig kennis met het bedrijfsleven. Je gaat voor opdrachten naar bedrijven toe en er worden workshops door bedrijven op school gegeven. Zo leer je bijvoorbeeld de beroepsgroep kennen door bedrijfsbezoeken, rondleidingen en interviews met toekomstige collega’s. Binnen de opleiding Facility loop je bijna de helft van de tijd stage bij diverse bedrijven die hospitality hoog in het vaandel hebben staan.

LOCATIES VAN DEZE RICHTING

Amsterdam Noord

TOP Events & Hospitality

NDSM-straat 1
1033 SB Amsterdam
T: 020 50 42 400

TWIJFEL JE NOG OVER JE STUDIEKEUZE

Doe de studiekeuzetest

CONTACT

ROC TOP algemeen

Het algemene informatieadres

Telefoon:
020 504 24 00
E-mail: