Sport

Je bent sowieso sportief en gedreven, anders was je niet op deze plek terecht gekomen. Maar je echte talent is het beste in anderen naar boven halen. Dan is de Sportacademie van ROC TOP dé opstap naar een mooie carrière in een fitnessclub, bij een sportvereniging, in een gezondheidscentrum of bijvoorbeeld bij een justitiële inrichting. Want het lijkt je wel wat om mensen te helpen bij hun revalidatie of fitnessschema. Je bent lekker bezig en zorgt ervoor dat iedereen om je heen veilig bezig is én plezier heeft in het sporten.

Sport & Bewegen biedt opleidingen aan op niveau 3 en 4.

Toelating en aanmelding
Voor de opleiding Sport & Bewegen geldt het volgende: de volgorde van plaatsing gebeurt op basis van aanmelddatum én volledige afronding van het kennismakingsproces. Dit proces bestaat uit een check vooropleidingseisen, talentscan, kennismakingsgesprek en een sporttest/sportmedische keuring. Verder is een zwemdiploma vereist (of bereidheid deze te halen).

De drie activiteiten worden gepland in overleg met jou en je huidige vo-school. De gemiddelde doorlooptijd van aanmelden tot plaatsing is 8 weken (excl. vakanties). Ongeveer een week na de sporttest/sportmedische keuring hoor je of je geplaatst bent op de Sportacademie. Meer informatie?

LOCATIES VAN DEZE RICHTING

Amsterdam Zuid

TOP Health & Sport: Sportacademie

Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam

verzuim e-mail: verzuimhealth@roctop.nl
T: 020 462 0110

TWIJFEL JE NOG OVER JE STUDIEKEUZE

Doe de studiekeuzetest