ROC TOP op de beurs

20 okt 2015 / 08:45

Het kiezen van een vervolgopleiding in het mbo is een flinke uitdaging. Welke richting(en) vind je leuk, welke opleidingen horen daarbij, wat kan je er mee worden en aan welke ‘eisen’ moet je dan voldoen? In november worden er al veel activiteiten georganiseerd om jou als leerling daarbij te helpen.

Naast de vele voorlichtingen/beroepenmarkten die op de vo-scholen worden georganiseerd en de AKS dagen op 10 en 11 november op De Klencke in A’dam, is ROC TOP dit jaar ook aanwezig op twee beurzen!

Logo Studie Experience 

De Studie Experience Almere (donderdag 19 november 2015) en is een regionale studiebeurs voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen. Tijdens deze interactieve studiebeurs is er ook genoeg te doen voor MBO-schoolverlaters die graag door willen studeren. Het is een kleinschaligere beurs, gericht op Almere en omgeving.

De Studiekeuzebeurs Midden Nederland vindt plaats op 27 en 28 november 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze beurs heeft een compleet landelijk aanbod aan opleidingen op zowel mbo- en hbo-niveau uit binnen- en buitenland. Dit aangevuld met particulier onderwijs en randzaken waar je als leerling mee te maken krijgt. Daarnaast zijn er leerwerkbedrijven aanwezig en kan je als leerling ook een studiekeuze-sessies bijwonen.

SKB_336x280

Wil jij je graag breed oriënteren op je vervolgopleiding? Kom dan langs op 19 november in Almere of 27 /28 november in Utrecht! Wij ontvangen je graag bij ons op de stand.

 

Deel dit artikel