Stagiair Marketing & Communicatie gezocht (meeloopstage)

ROC TOP zoekt een Marketing & Communicatie stagiair. Ben jij bereid om alles over het communicatievak in de breedste zin van het woord in de praktijk te leren? Lees dan verder!

Vacature stage Marketing & Communicatie

Soort stage: meeloopstage/praktijk ervaring-stage

Studievoorkeur: mbo/ hbo/ universitair Communicatie

Duur: 20 weken/5 maanden

Start: februari 2019

Solliciteren: info@roctop.nl

Je bent zelfstandig, wil graag alle facetten van het communicatievak uitproberen en je bent op zoek naar een afwisselende werkstage? Dan zijn we op zoek naar jou, want op onze Marketing & Communicatie afdeling is geen enkele dag hetzelfde. Wij ondersteunen de locaties van ROC TOP, een middelgrote mbo-instelling in Amsterdam. We verzorgen de branding, regelen voorlichtingsmateriaal en bewaken de huisstijl. Zowel de interne als externe communicatie loopt via onze afdeling. Events, communicatie rondom veranderingen (en dat zijn er heel wat in het mbo), social media, de website en intranet: we werken hard om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen en houden.

Kom je bij ons stagelopen, dan moet je wel van aanpakken houden. Soms ook echt letterlijk ‘de handen uit de mouwen steken’. Je ondersteunt onze afdeling bij alle werkzaamheden, dus zowel de interne als externe communicatie activiteiten en onze voorlichtingsactiviteiten. Als je handig bent met Photoshop/ InDesign is dat een absolute pré.

Wat bieden we jou? Een omgeving waar je in een klein team veel kunt leren als het gaat om het communicatievak, waardoor je een goed idee krijgt van welke richting binnen het vak je het beste ligt. Een goede basis voor het vervolg van je carrière: Hallo toekomst, ik kom eraan!

Omschrijving van de organisatie: ROC TOP is een kleinschalige mbo-organisatie met 4 campussen in Amsterdam, waarbij persoonlijke aandacht voor de leerling erg belangrijk is. ROC TOP geeft aan zo’n 4.500 studenten praktijkgericht onderwijs.