Studenten Horeca & Hospitality tonen hun skills op het Angels of Light gala in Hotel Okura

09 nov 2017 / 10:21

Op 4 november jl. hebben eerste- en tweedejaars studenten Horeca & Hospitality zich voor de vierde keer ingezet voor het Angels of Light gala. Een sprankelende benefiet gala van stichting Wereldouders in het prachtige 5-sterren Hotel Okura in Amsterdam.

Voorafgaand het gala volgden de ROC TOP studenten, naast hun lessen, verplicht de hospitality trainingen van Hospitality BY NIC – Nicolet Buis op school. Tijdens de trainingen werd aandacht besteed aan etiquette, dé oprechte glimlach, maar ook waar op te letten tijdens het schenken van wijn aan tafel.

Na de doorloop op de dag ervóór, waren de studenten er klaar voor en hadden er enorm veel zin in. ‘ Ons doel, professioneel werken op het allerhoogste niveau, maar ook samen ervan genieten is behaald’, aldus Nicolet Buis.

Het ontvangst in de foyer van Hotel Okura verliep vlekkeloos.  Na het placeren van de gasten aan tafel, werden de ROC TOP studenten aan de gasten voorgesteld en ging het dak eraf. ‘Niets werd aan het toeval overgelaten! Er werd genoten van de optredens, de opbrengst van de veiling en de opgedane hospitality skills kwamen goed van pas! TOP docenten Benno Dijkman, Rogier Hesterman en ik glunderden van trots. Terecht, want om in een korte tijd mogen “shinen” aan tafel, als beginnend hospitality student, met veel BN’ers aan je tafel is toch wel een dingetje, herstel: een ding’, vertelt Nicolet Buisman van Hospitality by NIC.

Benieuwd naar de sfeer?

      

Deel dit artikel