STUDENTEN ROC TOP ORGANISEREN FEEST VOOR SOS KINDERDORPEN!

14 dec 2015 / 09:05

Donderdag 17 december organiseren studenten van het ROC TOP Wibautcollege aan de Vlaardingenlaan een daverend feest voor het goede doel SOS Kinderdorpen. Het feest is ter afsluiting van het ‘World Peace Project’. Tijdens het project hebben eerstejaars studenten Beveiliging gewerkt aan actuele thema’s omtrent wereldreligies.  De opbrengst uit de kaartverkoop gaat volledig naar SOS Kinderdorpen.

Doel van het World Peace Project is het vergaren van kennis over diversiteit aan culturen en de kenmerken ervan en zo het respect te tonen voor culturele verscheidenheid.

Het Feest staat daarom in het teken van wederzijds respect, samenzijn en plezier. De avond wordt gehost door Edson Da Graça – stand up comedian en docent bij ROC TOP –  en komediant Aries Sporsklede. De muziek wordt verzorgd door DJ RodneyJason en DJ Yam.
Intitiatiefnemer en mentor Remy Amagar:”Met de gebeurtenissen in de wereld van nu is dit feest een mooi moment om te laten zien dat verschillend zijn elkaar juist versterkt.”
Je bent van harte uitgenodigd!

Donderdag 17 december 2015 | 15:30-21:00 | ROC TOP | Vlaardingenlaan 25 Amsterdam Accescode: dress to impress

Toegangskaarten en meer informatie:
De entree is €5 en toegangskaarten zijn tot 14 december verkrijgbaar bij de receptie aan de Vlaardingenlaan.  Voor meer informatie over het feest, neemt u contact op met: Maud Gussenhoven | 020 504 2400 |  m.gussenhoven@roctop.nl

 

 

Deel dit artikel