Studentinformatie

Zit je eenmaal bij ons op TOP, dan zijn er een aantal regels, reglementen en andere documenten die voor jou van belang zijn. Deze studentinformatie bestaat bij TOP uit 4 delen. Je vindt op deze pagina snelle verwijzingen naar al deze informatie, zodat je binnen 2 muisklikken gevonden hebt wat je zocht!

* Deze pagina wordt regelmatig ge-update. Mogelijk is de informatie nu nog niet voor handen, wij zetten de informatie erop zodra deze beschikbaar komt. Check deze pagina dus regelmatig.

Studentinformatie

In de Campusgids vind je de praktische informatie die geldt voor de Campus van jouw opleiding. Zo staat hier wie jouw docenten zijn, hoe laat de lessen beginnen, waar je het rooster kunt vinden en hoe je je ziek en beter moet melden.

 Studenteninformatie: Onderwijs- en Examenregeling (OER)

In de Onderwijs- en Examenregeling (OER) kan je lezen hoe de opleiding eruit ziet. Aan
welke eisen je moet voldoen om bijvoorbeeld over te gaan. Ook vind je hier de informatie over jouw examens en wat je moet hebben behaald om een diploma te ontvangen.

Alle exameninformatie, waaronder de OER, vind je via de pagina ‘Examens”.

Studenteninformatie: Studentenstatuut, OOK en POK

Het studentenstatuut beschrijft samen met de Onderwijsovereenkomst (OOK) en de Praktijkovereenkomst (POK) de rechten en plichten van jou als student en ROC TOP en haar medewerkers. Ook staat hierin beschreven hoe ROC TOP omgaat met het schorsen en verwijderen van studenten van de opleiding.

 

Keuzedelen

Tijdens je opleiding kun je één tot drie keuzedelen kiezen, afhankelijk van je opleiding. Zo kun je je bijvoorbeeld verder verdiepen in een onderdeel van een vak dat je erg interessant vindt. Hiermee wordt jouw diploma nog meer waard! Welke keuzedelen bij jouw opleiding horen, vind je onder de betreffende opleidingsinformatie.

Zoek je een totaaloverzicht van alle keuzedelen die wij aanbieden, klik dan hier.