Evenementenorganisatie

De opleidingen binnen de studierichting Events, Marketing & Communication zijn voor de creatieve netwerkers, voor studenten die willen weten wat er leeft onder de mensen en hoe je hierop kunt inspringen met producten en communicatie.

Of je nu bij een kleine startup aan de slag gaat of bij een multinational: het gaat erom dat het product een succes wordt. Je leert (online) marketing- en/of communicatievraagstukken in kaart te brengen en volgt relevante marktontwikkelingen. Daarnaast leer je om marktonderzoeken en projectplannen op te zetten en uit te voeren. Je ontwikkelt voorlichtings- en/of pr-materiaal, je onderhoudt social media en andere online kanalen. Kortom: ben je veelzijdig en flexibel? Dan zijn deze studierichtingen voor jou!
Opleidingen bij deze richting
Bekijk alle opleidingen
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Een Kolibrie kan achteruit vliegen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

De kolibrie kan door de zeer snelle vleugelslag (tot wel 80 slagen per seconde) in de lucht stil blijven hangen en loodrecht omhoog of naar beneden vliegen. De kolibrie kan als enige vogel ook achteruit vliegen.