Evenementenorganisatie

De opleidingen binnen de studierichting Events, Marketing & Communication zijn voor de creatieve netwerkers, voor studenten die willen weten wat er leeft onder de mensen en hoe je hierop kunt inspringen met producten en communicatie.

Of je nu bij een kleine startup aan de slag gaat of bij een multinational: het gaat erom dat het product een succes wordt. Je leert (online) marketing- en/of communicatievraagstukken in kaart te brengen en volgt relevante marktontwikkelingen. Daarnaast leer je om marktonderzoeken en projectplannen op te zetten en uit te voeren. Je ontwikkelt voorlichtings- en/of pr-materiaal, je onderhoudt social media en andere online kanalen. Kortom: ben je veelzijdig en flexibel? Dan zijn deze studierichtingen voor jou!
Opleidingen bij deze richting
0 MBO-opleiding(en)
Bekijk alle opleidingen
Op jouw campus ben je omringd door vakgenoten Welke opleiding je ook kiest. Door onze campussen weet je zeker dat je altijd omringd bent door studenten binnen hetzelfde vakgebied. Benieuwd hoe een campus er van binnen uitziet?
Mannen hebben het vaker koud dan vrouwen
#altijdblijvenleren
Het goede
antwoord is niet waar

Behalve dat het heel romatisch is om te zeggen dat je het koud hebt, is het ook wetenschappelijk bewezen dat vrouwen het eerder koud hebben dan mannen. Bij vrouwen vloeit er minder bloed naar de uiteinden van het lichaam dan bij mannen.